Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja-[Konkurs]GTA - Najlepszy Tuning

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że tam pisze "Polega on na najlepszym tuningu pojazdu w jednej z gier z serii Grand Theft Auto.", ale czy może być to z GTA 5 ? Gra jeszcze nie wyszła, dlatego pytam. Tam będzie więcej możliwości tuningu, więc ktoś kto robiłby to w 5-tce miałby dużą przewagę.

Opublikowano

Wiem, że tam pisze "Polega on na najlepszym tuningu pojazdu w jednej z gier z serii Grand Theft Auto.", ale czy może być to z GTA 5 ? Gra jeszcze nie wyszła, dlatego pytam. Tam będzie więcej możliwości tuningu, więc ktoś kto robiłby to w 5-tce miałby dużą przewagę.

Przewagę bedzie miał ten co znajdzie lepsze auto w necie, bo podmienianie jest dozwolone także wiesz, podmienisz stuningowane auto, zrobisz fote i nic wiecej ;/

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nie, na tą chwilę gra nie wyszła, a polega to na tym ,że TY robisz SS'y ;)

Więc to co znalazłbyś w necie nie było by twoje - byłby to plagiat.

Przewagę bedzie miał ten co znajdzie lepsze auto w necie, bo podmienianie jest dozwolone także wiesz, podmienisz stuningowane auto, zrobisz fote i nic wiecej ;/

Nie, chodzi o to ,że jest to DOZWOLONE także nie wymagane, ale oprócz tego (czy jest podmianka) będzie liczyć się czy jej nie ma i kreatywność.

Opublikowano

Nie, na tą chwilę gra nie wyszła, a polega to na tym ,że TY robisz SS'y ;)

Więc to co znalazłbyś w necie nie było by twoje - byłby to plagiat.

Nie, chodzi o to ,że jest to DOZWOLONE także nie wymagane, ale oprócz tego (czy jest podmianka) będzie liczyć się czy jej nie ma i kreatywność.

Nie chodzi mi o to, że gra nie wyszła, bo na torrentach już jest, wiec wszystko co bym w niej zrobił byłoby w 100% mojego autorstwa.

Więc, jeśli wszystko zrobiłbym sam to praca zostałaby zaliczona ?

Opublikowano

Nie chodzi mi o to, że gra nie wyszła, bo na torrentach już jest, wiec wszystko co bym w niej zrobił byłoby w 100% mojego autorstwa.

Więc, jeśli wszystko zrobiłbym sam to praca zostałaby zaliczona ?

Jeżeli ty robiłbyś SS'a to Tak(w końcu liczy się kreatywność), aczkolwiek wątpię by to na torrentach nie było fake'iem :)

Opublikowano

Jeżeli ty robiłbyś SS'a to Tak(w końcu liczy się kreatywność), aczkolwiek wątpię by to na torrentach nie było fake'iem :)

wyciekła wersja gta 5 (tylko na ps3) i nie działa bo nie jest to wersja crackowana. Moim zdaniem wrzucanie tutaj ss'ów z tuningiem gta5 nie jest sprawiedliwe bo nie wszyscy mają do tego dostęp, więc i szanse nie wyrównane.

Opublikowano

Czyli ja po prostu mam znaleźć jakąś podmiankę wozu i zrobić SS'a w grze i go wrzucić?

Możesz, aczkolwiek liczy się kreatywność, a to chyba takie nie jest ;)

Oczywiście jeżeli będzie ładne, to zmienia trochę postać rzeczy.

Opublikowano

Nie czytałeś tematu :<. Skoro do 3 września to jakim cudem mam mieć GTA V przed 17 września ;)? Po za tym to na torrentach to ścierwo i trojany ni prawda

wyciekła wersja gta 5 (tylko na ps3) i nie działa bo nie jest to wersja crackowana. Moim zdaniem wrzucanie tutaj ss'ów z tuningiem gta5 nie jest sprawiedliwe bo nie wszyscy mają do tego dostęp, więc i szanse nie wyrównane.

Tego nie potwierdzono. I powiedziano, że to kłamstwo ;).

Opublikowano

Nie czytałeś tematu :<. Skoro do 3 września to jakim cudem mam mieć GTA V przed 17 września ;)? Po za tym to na torrentach to ścierwo i trojany ni prawda

Tego nie potwierdzono. I powiedziano, że to kłamstwo ;).

Podasz link dokładnie gdzie rockstar napisało że to kłamstwo?

Opublikowano

Rockstar mówiło, że nic od nich nie wyciekło więc to kłamstwo.

No nie od nich, bo od psn a zresztą..

Opublikowano

Ok, dajmy na to, że wklejam screena z GTA SA, i to musi być stuningowane auto standardowe z GTA czy można sobie dodać nowe auto i je stuningować?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ok, dajmy na to, że wklejam screena z GTA SA, i to musi być stuningowane auto standardowe z GTA czy można sobie dodać nowe auto i je stuningować?

Wszystko jest dozwolone.

Opublikowano

Dozwolona jest obróbka w photoshopie? Czyli dodać flary, ognie i inne tego typu?

Tak, jest to dozwolone, ale będziemy patrzeć również na tuning, więc myślę ,iż ten jest ważniejszy od obróbki ;)

Opublikowano

Moim zdaniem zasady regulaminu są beznadziejne... Dlaczego? Już Wam mówię, wchodzę na neta, sciągam jakiś samochód, podmieniam i wstawiam ss na forum. Ja osobiście zrobiłem samochód bez zadnych modyfikacji gry i go zgłosiłem, dopiero później przeczytałem że można samochody podmieniać itp. To co to za konkurs nie zostajemy w 100% oryginalni tylko sciagamy mody i wstawiamy ss na forum, aby dostac GOLD'a... Następnym razem pomyślcie bo moje szanse bez modów, i samochód który zglosiłem na 100% nie wygra, bo nad moim praca jest duzo lepszy samochod zmodyfikowany z internetu (czyjaś praca sciagnieta i wrzucona do GTA a następnie ss na forum) na tym ma tak to polegać? Bo tylko ja zrobiłem tuning samochodu który oferuje gra, a reszta ma gotowce z sieci.

Opublikowano

Moim zdaniem zasady regulaminu są beznadziejne... Dlaczego? Już Wam mówię, wchodzę na neta, sciągam jakiś samochód, podmieniam i wstawiam ss na forum. Ja osobiście zrobiłem samochód bez zadnych modyfikacji gry i go zgłosiłem, dopiero później przeczytałem że można samochody podmieniać itp. To co to za konkurs nie zostajemy w 100% oryginalni tylko sciagamy mody i wstawiamy ss na forum, aby dostac GOLD'a... Następnym razem pomyślcie bo moje szanse bez modów, i samochód który zglosiłem na 100% nie wygra, bo nad moim praca jest duzo lepszy samochod zmodyfikowany z internetu (czyjaś praca sciagnieta i wrzucona do GTA a następnie ss na forum) na tym ma tak to polegać? Bo tylko ja zrobiłem tuning samochodu który oferuje gra, a reszta ma gotowce z sieci.

Jednym z kryteriów jest to czy auto jest podmieniane, czy zwykłe, także i to ma znaczenie.

Opublikowano

Hmmm... To jest twoja wina a nie twórców konkursu... Najpierw się wszystko czyta , a potem myśli. 100% orginalności ? 100% orginalności było by jakbyś sam zrobił wersje GTA -.-. Więć nie czepiaj się jurów. ,,...a reszta ma gotowce z sieci..." Ja akurat mam karoserie robioną przezemnie a auto też jak oferuje gra. Więć nie wiem w czym widzisz problem. Wogle jak napisał TheQuark. Znaczenie ma wszystko.

@edit

wszystko dotyczące danego auta#

yiWCsl1.png
Opublikowano

Cześć, chciałem zapytać w jakim programie obrabiacie te wozy?

Można obrabiać nawet w Paint'cie - ale aby było ładnie.

Można też w PhotoShop'ie albo GIMP'ie. Jeżeli jeszcze nie oddałeś pracy, śpiesz się, bo zostało niewiele czasu.

Zamykam, zwycięzcy zostali wybrani.

http://www.mpcforum.pl/topic/1040279-wyniki-konkursy-najlepszy-tuning-w-gta/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...