Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki konkursy ~ Najlepszy tuning w GTA

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem skromnie no ale co to i tak nie będzie zbyt piękne tylko podam miejsca i pogratuluje :D.

1. McRabarbar ~Do wyboru 8-AwardImgMaster-1361138012.png albo 9-AwardImgMaster-1361138078.png

2. Arek5381 ~ Dostajesz - 10%,

3. RaDeLe ~ Dostaniesz - 5%,

Serdecznie gratuluje wszystkim którzy wieli udział ;)

Opublikowano

Haha to jakiś żart? Wygrały jakieś randomy a 3 miejsce ma jeden post! Ciekawe po co mu % -.-

Czyli twoim tokiem myślenia to są randomy bo nie mają jakieś rangi? Brawo. Co z tego, że ma 1 post wygrał to wygrał. Naprawde, żenujące masz stanowisko w tej sprawie :x.

Opublikowano

Za pozwoleniem wypowiem się, bo zauważyłem dość ciekawą rzecz. Wracając do zdania poprzedniego jest nią żenujący poziom wypowiedzi jak i kultury osób.

Znając życie, bo widzę ,że piszą to osoby które STARTOWAŁY W KONKURSIE ALE NIE wygrały. Jak już powiedziałem w jakimś temacie, liczy się bardziej oryginalność, autorstwo niż edycja w programie graficznym.

Osoby które zastosowały oryginalność wygrały.

RANDOM, tak... ale logicznie rzecz ujmując jak ktoś ma nie być randomem gdy nic nie wygra, tak to przynajmniej kilka osób rozpozna go po nicku ;)

Opublikowano

Dziękuje za nagrodę i przykro mi ,że niektórzy nie umieją pogodzić się z przegraną.

Opublikowano

Haha to jakiś żart? Wygrały jakieś randomy a 3 miejsce ma jeden post! Ciekawe po co mu % -.-

Nie moja wina,że się nie udzielam na forum dużo ;). Nie lubie być takim spamerem jak np. Ty...

Pisze posty tylko w nagłych przypadkach a nie w kazdym wątku co podleci pod oko ;).

Tyle z mojej strony ;).

Opublikowano

Dlatego bo miał PAINT JOB własnej roboty :O

Nie zauważyliście, że ten paintjob, to pixeloza? Już inne zasługiwały na te 1 miejsce...

Opublikowano

Nie zauważyliście, że ten paintjob, to pixeloza? Już inne zasługiwały na te 1 miejsce...

Zrób lepszy wtedy gadaj :P. Prawie każdy PaintJob jest pikselozą. Nawet te podstawowe w GTA. + nie wiesz na jakiś ustawieniach graficznych to robił więc też dlatego mogła by być. Jak się nie znasz to się nie odzywaj tyle z mojej strony.

Opublikowano

Przynajmniej ruszył d*pe i coś zrobił, a nie plagiatował i używał gotowca ;)

Tak trudno docenić czyjąś pracę i fakt ,że się nie wygrało?

Snajper mnie wyprzedził :(

Opublikowano

Nie moja wina,że się nie udzielam na forum dużo ;). Nie lubie być takim spamerem jak np. Ty...

Pisze posty tylko w nagłych przypadkach a nie w kazdym wątku co podleci pod oko ;).

Tyle z mojej strony ;).

Tak ale Ty to wpadłeś, wygrałeś, wyszedłeś i tyle. Ja spamer? Czyli pomoc w tematach się nie liczy? mhm.. ja nie jestem jakiś płaczek co przyjdzie nie wygra i leci się poskarżyć tylko jak na tym forum cokolwiek wygrać gdy większość userów to: Rejestracja -> podanie/zapisy do konkursu -> Wygrana -> Nara. Tak to właśnie jest. Już próbuję od 7 miesięcy cokolwiek wygrać przynajmniej tego pieprzonego golda by zmienić ten cholerny nick.

jp8p35.png
Opublikowano

Zrób lepszy wtedy gadaj :P. Prawie każdy PaintJob jest pikselozą. Nawet te podstawowe w GTA. + nie wiesz na jakiś ustawieniach graficznych to robił więc też dlatego mogła by być. Jak się nie znasz to się nie odzywaj tyle z mojej strony.

Każdy? No nie powiedział bym...

Lepszego nie zrobię, bo się tym nie interesuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...