Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pmóżcie

niuchmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można zrobić tak żeby 2 pety chodziły razem możesz z robić tak ze będziesz miał peta jednego i drugiego takiego który podnosi dropa.

Opublikowano

Nie można zrobić tak żeby 2 pety chodziły razem możesz z robić tak ze będziesz miał peta jednego i drugiego takiego który podnosi dropa.

mozna tylko trzeba mieć skill

dJ.jpg

Opublikowano

to jak w końcu mam Deve czy jakoś tak ;p (gram w to może 2 dni nie ogarniam wszystkiego ;p) trzeba mieć skill czy 50 lvl ??? profesje mam Hodowca mam pytanie w jaki skill ładować ??

Opublikowano

musisz miec skill ktory jest na 50 lvl ( ale jak sie niemyle to dwa pety mozna miec jednynie przez 90s a potem jeden znika)

Opublikowano

Lwa się kupuje w Hidden Vilage (jeśli chodzi Ci o lwa na którym jeździsz)

Być zajebistym...

Opublikowano

poslkim rappelz by miec tego lwa musisz miec bilet do ukrytej wioski kupisz go w sklepie rappelz a zwierze ewoluuje okolo 50 poziomu peta.

Opublikowano

a pantera na 2 poziomie evplucji? albo kurzak czerwony? czt tylko na białym smoku można jezdzic? a i jeszcze cos szykam czita zeby muc zdobyc białego smoka jakbykto miał prosze o odpowiedz na forum i\lub maila

Opublikowano

nie napisałem o tym w regulaminie ale myślę że to jasne...

nie prosimy o hacki i boty.....

na forum jest 1 bot działający na USA.

na PL Rappelz jeszcze nikt nie zrobił (nigdzie w necie nie ma)

regulamin zaraz poprawię.

myślę że powinieneś się z nim zapoznać.

Być zajebistym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...