Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkoch mam problem z moim kontem vip oczywiscie na ecsro vip nie moge sie zalogowac zna ktos jakas opcje zeby bylo mozna przypomniec haslo bo email mam od ejestracji czy jakos zmienic to haslo prosze o pomoc !

Opublikowano

Jeżeli jesteś niezwykłym szczęściarzem to posiadasz przeglądarkę "Mozilla Firefox", i zrobiłeś konto/zmieniłeś hasło właśnie w tej przeglądarce + je zapisałeś (chodzi mi o taką opcje w Firefoxie, która pyta czy zapisać hasło).

Jeżeli wszystko to co napisałem jest prawdą to wystarczy wsiąść: Narzędzia/Opcje/Bezpieczeństwo/Zapamiętane Hasła. xD

Jak coś to to jest sposób na "pokazanie" haseł. ;p

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

mam identyczny problem lecz ecsro team nie odpowiada mi w tej sprawie już od 2 miesięcy więc myślę że muszę się już pożegnać z kontem ;/

"No sex, go exp"

Opublikowano

a co napisales do ecsro team ?

ze zapomniales hasla ?

...

Musisz im napisac

ID:

email:

i moze nowe haslo jak zmienia chyba ze ci wysla stare .:)

Opublikowano

napisałem im ID maile stare PW i te nowe na jakie chciałem z mienić i nic nie odpowiedzieli ;/ ten ich mail to pic na wodę nigdy nie pomogą odzyskać Ci konta wolą żebyś zapłacił i kupił nowe ;/

"No sex, go exp"

Opublikowano

No tak ja zmieniłem hasło na nowe tylko że potem jak wpisuje je przy logowaniu to jest napisane ze jest złe i nie pasuje ... ;/

"No sex, go exp"

Opublikowano

Zmiana hasł◙a nei dziala. Mozna wypełnic pola,lecz nic to nieda poniewaz nie zmieni ci gm hasła. Trzeba poczekac aż bedzie mial albo czas albo możliwość. Ja 3 dni czekam i dalej stare mam.