Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 2 kupno allegro.

efx

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam, mój brat, który ma 11 lat, chce abym mu na allegro jakaś konsolkę do grania za ok 200 zł max, kupił no i znalazłem nasz super hit Playstation 2 w cenie 176 zł razem z przysyłką 194 zł.

A więc tak, czy opłaca się to kupić ?

Proszę o nie gadanie, Nazbieraj na PS3, bo to konsola nie jest dla mnie,ale taki prezent dla mojego brata.

A więc proszę link:

http://allegro.pl/konsola-playstation-2-ps2-ps-2-fat-2-gry-gratis-i3495019949.html

Proszę też o wypisywanie czy opłaca się kupić, czy tak czy nie, to już wasza sprawa, ale macie mi powiedzieć tak na 100%, wyjaśnić.

Pozdrawiam!

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

Minusy:

-Konsola starszej generacji (FAT)

-Częste usterki

Plusy:

+Cena(jak wyjdzie ps4 pewnie będzie wynosić ok.100zł)

+Gry(nie widzę tam jakiś lepszych tytułów ale zawsze coś ;) )

+Pad+okablowanie

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Konsoli z aukcji się nie opłaca kupować, w tej cenie kupisz lepszy zestaw fata albo slima który będzie lepszym wyborem.

Konsolę opłaca się kupić, PS2 to najlepsza konsola na świecie pod względem sprzedanych egzemplarzy, ludzie wciąż przecież je kupują a tym bardziej na nich grają. Jest naprawdę ogrom gier do przejścia.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Polecam kupić. Miałem i grało się bardzo przyjemnie. Ale sprzedaje, bo zbieram na PS3 ;-) .

Właśnie niedługo wystawiam licytacje na allegro PS2 slim z ponad 50 grami 3 padami itd.

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...