Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bocilem na rusro srobotem :) gralem na nim z 2 tyg. dzisiaj wbilem bocilem i dostalem dc :) Potem wbijalem tez po przez bota wbiłem ponownie i nagle dc :) Zaczynam wbijac ponownie a tu ban do 3000 roku :O Mój kuzyn tez dostał na 2-ch postaciach wiec cos czuje ze ci co bocą to Bana mają tak jak ja i mój kuzyn :)))) xDDDDD

Opublikowano

Bocilem na rusro srobotem :) gralem na nim z 2 tyg. dzisiaj wbilem bocilem i dostalem dc :) Potem wbijalem tez po przez bota wbiłem ponownie i nagle dc :) Zaczynam wbijac ponownie a tu ban do 3000 roku :O Mój kuzyn tez dostał na 2-ch postaciach wiec cos czuje ze ci co bocą to Bana mają tak jak ja i mój kuzyn :)))) xDDDDD

Jak przyznałeś bociłeś 2 tygodnie to jest kupa czasu. Rusro bot to jest gówno, a nie bot :) Ja bocę od 1 tygodnia na 10 charach 24/7 i 0 bana. Bocę na rsro.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

To jest prawda z tymi banami, sporo osób u mnie w gilldi o nich pisze, że dostali za bota..

Admin Cienia
Opublikowano

No cóż zostali zraportowani i dostali ban. Bocenie to igranie z banem. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

lol 2 ban moj na rsro xD ;d bocilem od 2 dnia bety i wlasnie przed chwila bawilem sie recznie w thiefa wywalilo mi blad gry chce wejsc jeszcze raz a tu ban xD lol xD: ) 61 lvl w dupe...

b_560_95_1.png

Opublikowano

Hmm, tak szczerze mówiąc to z tego co admini z silkroad ru piszą to większość banów dają za nieprawidłowy nick..

Opublikowano

Nik mialem po rosyjsku :) i wtedy co dostalem bana nie bylem na bocie ;d wiec nie wiem oco chodzi ale ban jest..a w sumie juz dupiato sie tam robi powoli.. nawet zabardzo nie mam z kim pogadac:/ wiec powodzenia w nie złapaniu bana :) AwwA z Rsro pozdrawia :)

b_560_95_1.png