Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bugi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze mi ktos wypisac bugi na plikach Terenzo?

Ja narazie znalazlem taki ze gdy uderze trujacego pajaka to wywala serwer.

Kazdy wypisany bug bedzie nagradzany lajkiem.

eiw0.jpg

Opublikowano

Zamiast prosić kogoś o wypisywanie bugów, zaproś na serwer 2-3 kolegów, grajcie "Normalnie" (tak jak na innych serwerach) i bugi same wyjdą ;)

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Zamiast prosić kogoś o wypisywanie bugów, zaproś na serwer 2-3 kolegów, grajcie "Normalnie" (tak jak na innych serwerach) i bugi same wyjdą ;)

Wlasnie tak robimy ale i tak pewnie nie wszystko znajdziemy wiec liczylem ze moze ktos podzieli sie informacjami.

eiw0.jpg

Opublikowano

Wlasnie tak robimy ale i tak pewnie nie wszystko znajdziemy wiec liczylem ze moze ktos podzieli sie informacjami.

Nie wy to gracze znajdą ;)

Daj jakieś nagrody za znalezienie buga na zachęte ;)

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Nie wy to gracze znajdą ;)

Daj jakieś nagrody za znalezienie buga na zachęte ;)

W sumie z ta nagroda pomysl dobry ale i tak poczekam moze ktos cos napisze ^^

Dal bym Ci lajka no ale limit mi nie pozwala :(

eiw0.jpg

Opublikowano

Biegające Wojowniki bez głowy na mapach gildyjnych. uderzenie = Crash game

Moby 0 hp uderzenie = crash game

Pobugowanie przedmioty = jest kilka. najechanie na nie innym zbugowanym itemem= drop przypadkowgo eq z bazy danych na ziemie.

Bicie metinów pt 3x = wbijanie lv 1 za 2.

Exp się buguje, nieraz cofa w m1.

Można wywalić serwer przez crafting.

Wiele wiele więcej których ci nie opiszę bo co za to będę miał? Lajka zjebanego? hahahha pierdole to. Reszte zachowam dla siebie, a potem się dziwią że ch padają jak ktoś jedzie na gotowcach zamiast zrobić la pliki serwerowe od nowa sklejając od 0 do 100% z innych plików.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

Biegające Wojowniki bez głowy na mapach gildyjnych. uderzenie = Crash game

Moby 0 hp uderzenie = crash game

Pobugowanie przedmioty = jest kilka. najechanie na nie innym zbugowanym itemem= drop przypadkowgo eq z bazy danych na ziemie.

Bicie metinów pt 3x = wbijanie lv 1 za 2.

Exp się buguje, nieraz cofa w m1.

Można wywalić serwer przez crafting.

Wiele wiele więcej których ci nie opiszę bo co za to będę miał? Lajka zjebanego? hahahha pierdole to. Reszte zachowam dla siebie, a potem się dziwią że ch padają jak ktoś jedzie na gotowcach zamiast zrobić la pliki serwerowe od nowa sklejając od 0 do 100% z innych plików.

Skoro już mówimy o bugach, słyszałem że przy niektórych metkach +50lv jest tak że gdy go ubijesz wbija ci kilka lv.

Dz.

eiw0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...