Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare pytań o magu

michig9051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc mam 51lv maga i 38 job, na holce 19 j, redzie 19 j i jajamaru 17 j, czy to tak wgl dobrze? :P Co polecacie mi teraz robić ? Zarabiać kasę (mam 1,7kk), a jeśli tak to jak mi polecacie ,expić (gdzie), czy wbijać joba (jak najlepiej na magu?, może polecicie jakiegoś bota (dajcie link czy coś), jak ostatnio zostawiłem bota, tylko walił drugą bronią, na groszkach około 1 w nocy to do 7 nie wiem ile % wskoczyło, ale teraz mam 50%, szczerze powiedziawszy spodziewałem się czegoś więcej :(), czy może jeszcze coś innego robić? Proszę o wasze pomysły ;) I jeszcze jedno nie mogę dojść do cp na 50lvl, kompletnie nie daje rady ;/ może macie na to jakiś sposób ?

Opublikowano

Nie znam się na magu, dlatego odpowiem tylko na ostatnie pytnie.

Poproś kogoś z wyższym lvlem żeby zrobił ci punkt powrotu koło tej cp ;) Jeżeli grasz na Enigmie to mogę to zrobić :)

Opublikowano

21job na holce, ulepsz na +5.

W cp poproś kogoś o pomoc ;P, jeżeli avalon to chętnie pomogę pisz do Fujik0.

Nie napisałeś EQ, WR, resy, więc nie mamy jak Ci zbytnio pomóc ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Trochę się wstydzę :unsure:

Eq: maska nietoperza, opaska, rózga na 45lv u4 +4( ale mam już na 54lv u6 +7 kupioną), szata na 42lv +5 u2, miotacz zaklęć 41lv +0 u0 ( nie uzywam...)

Wr: światła 17%, ognia 15%

A resy o.O sam nie wiem, jakie powinienem mieć ?

Opublikowano

Reski z A s4 nawet Ci wystarczą (To taka wersja dla biedniejszych ;p) a s5-6 to taka podstawa na 60lvl+. Wbij Holce 21j i zrób na chociaż +2/3. Wszystkie pkt daj w element (Ja mam 20 atak 50 element i 10 w hp). Dlaczego w ele? Bo w shanerce będzie Ci łatwiej z dropieniem piórek :) Na 55lvl po zrobieniu blue i wyexpieniu go piórka mozesz dropić na jaszczurkach lub szopach. Teraz w czasie eventu stroje wodnego krzaka na 30 dni są strasznie tanie to kup sobie taki strój. Daje jakiś tam procent na mniejszy dmg od przeciwnika. Będzie Ci wtedy łatwiej przy robieniu bursztynów i CP. Popros kogoś w pomocy z cp jak nie dajesz rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...