Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszki gamingowej

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jeszcze jako troche tańsza mysz może być Gigabyte M6900

Lub GM6800, ma też profil pod palce.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wszystkie wyżej wymienione to syfy, nie nadające się do niczego (może oprócz tych gigabyte'a)

W tym przedziale cenowym możesz szukać Logitech G300, G400, Tt azurues eSports, Tt saphira, a4tech x748, Zowie FK, Zowie Ec1/2 eVo.

Jeśli byś się skusił na a4tech x748 to poczytaj najpierw, jak odróżnić stary sensor od nowego.

Niestety a4tech zastąpił nam bardzo dobry optyk avago-adns 3080 na beznadziejnego PixArt'a.

Było by też fajnie jakbyś napisał jakim chwytem trzymasz myszkę.

Opublikowano

Logitech G300, G400, Tt azurues eSports, Tt saphira, a4tech x748, Zowie FK, Zowie Ec1/2 eVo.

Większość jest poza jego budżetem. Ja bym się trzymał mojego v-track'a i wziął coś z serii Bloody Gaming, sprzęt dobrej jakości i sam sensor nie jest zły. I są przyciski z boku myszki o które prosi autor.

Wszystkie wyżej wymienione to syfy, nie nadające się do niczego

Myszka to myszka, o ile sensor jest precyzyjny i ma dobre parametry to jest dobra moim zdaniem

Opublikowano

Polecam ci Bloody V7 niedługo kupuję. Oglądałem recenzje i mi się spodobała, oczywiście ma 2 przyciski i możliwość zmiany DPI od 100 do 3600 oraz wybranie kilku trybów i kolerów. (czerwony, zielony, żółty)

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Macie racje, kup co chcesz, byle fajnie wyglądało.

Nie odczujesz różnicy ponieważ nigdy nie miałeś niczego lepszego w rękach :)

Opublikowano

@UP ja przykładowo miałem tego waszego x748 (lub x747..) i był ciężki, przyciski ciężko chodziły przez co komfort użytkowania spadł do zera. Na moim V3 jak walnę w biurko to samo klika przycisk, a przecież chodzi o minimalne ruchy tak jak w droższych typowo gamingowych myszkach : > Zależy czego oczekiwać od myszki. G400 ma za to znajomy i też za ciężko chodzi jak dla mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...