Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - problem ;p

Shidarex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to znowu ja ;p Tym razem inny problem, udało mi się naprawić minecrafta ale nie w tym rzecz.

Gdy gram i przykładowo kopie to klocek np dirtu znika ale po chwili znowu się pojawia i muszę go znów ubić. Tzn kopie, kopie i znikają klocki (te ubite) i zbieram ale czasem jest tak że ubiję i nie wyskakuje klocek i pojawia mi się on na nowo i trzeba znów go ubić. Strasznie to przeszkadza podczas gry. Kiedyś takich problemów nie miałem i nie wiem od czego to może być. Jest to dość irytujące.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Są to tak zwane "cofki" widocznie masz "lagi" nawet gdy sie nie ukazują, procesor jest ważna kwestia

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Hmm a co można zrobić żeby tak nie było? Kompa mam tego samego i wcześniej wszystko śmigało ;p

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Możliwe ze msz za dłuzo programów

1.Pobierz Mod OptiFne - specjalny na lagi

2.Przypisz więcej ramu do mc

3.Usuń wszystkie mody prócz podanego wyżej

4.Usuń wszystkie texture packi

5.Aktulizacja javy

6.Aktulizacja bibliotek jwgl

7.Wyłacz zaporę Windows

8.Uzywaj programu do przyspieszenia komputera

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Sproboj wyłączyc w tym samym czasie co grasz wszystkiie programy oraz przeglądarke programy typu skype gg i te co biora neta.

Jezeli pomoglem kliknij Lubie TO

Kliknij "Lubie To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...