Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które głośniki ?

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Chcę zakupić nowe głośniki do komputera, ale nie wiem do końca które mam wybrać B)

1. Głośniki TRACER COBE

2. Głośniki MODECOM MC-2111S

3. Głośniki LOGITECH LS21 2.1 Stereo Speaker System (obecnie mam te, ale gniazdo do głośniczków rozwalilo się).

Polecacie jakieś głosniki do komputera z subwooferem - maksymalnie 150zł, które mają wejście na słuchawki przy włączniku tak jak tu (Kliknij w zdjęcie) i znajdę w media markt lub saturnie ? Takie żeby miały jebnięcie :D

Pozdrawiam :P

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Które z tych co padłem były by dobre? Myślałem nad tymi : Głośniki MODECOM MC-2111S.

Co do głośników modecom mc-msf15 jestem jak na razie neutralny, bo nie mają wejścia na słuchawki :P

Polecacie jeszcze jakieś dobre głośniki co mają pierdolnięcie do 150zł, które mogę dostać w media markt lub saturnie? B)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

w tej cenie tylko 2.0, genius sp-hf1800a - 50wat rms, 3drożne, drewniane :)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Chcesz dobre głośniki w czystym brzmieniem i sporym bassem? Weź te co mam aktualnie czyli Genius 1250 38w, ewentualnie Creative Inspire T3130.

Opublikowano

One mają 15W ja bym ich nie brał bierz te Genius 1250 38w albo Easy Touch Aurora 30W znajdziesz je na allegro.

6789550154.png

Opublikowano

Po co ci te wejście słuchawkowe ? W takiej cenie skup się na jakośc dźwięku, albo bierz 2.0 wyżej geniusy albo te modecomy co napisałem

Te geniusy 2.1 są słabe dosyć

Opublikowano

@UP te modecom co ty podałem mają 15W a te Geniusy 38W wiec jest rużnica i w tej cenie nic lepszego niż te geniusy chyba nie znajdzie.

6789550154.png

Opublikowano

Oczywiście że nic lepszego do do 170zł nie znajdzie niż Geniusy, ja szukałem czegoś do 200zł i nie żałuje tych głośników.

@Juri_gag

Ma ktoś te głośniki z twoich znajomych lub testowałeś ich dźwięk? 50% volume + 100% bass i nie da sie w pokoju wytrzymać. Ja max wytrzymałem kilka sekund przy 62-64% volume i już nie mogłem dac rady. To jak taka moc za taka kwote + dobry wygląd "jest słaba" to nie wiem czego ty wymagasz. Nic nie dorówna tym głośnikom w tej cenie.

Opublikowano

@UP te modecom co ty podałem mają 15W a te Geniusy 38W

I co z tego? Moje Edki R2600(2x30+2x32) biją 500W podróby estradówek pod względem jakości wydobywanego dźwięku. Dla ciebie łupanie to podstawa. Dla mnie głównymi czynnikami są jakość wykonania, czystość dźwięku, czy głośnik niskotonowy schodzi odpowiednio nisko i szybko, jaką mają barwę dźwięku etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...