Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niekończąca się pelerynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Udostępniam Wam quest, dzięki któremu będzie działać pelerynka, która się nie kończy.

quest pelerynka begin
state start begin
when 70038.use begin
pc.aggregate_monster()
end
end
end

Trzeba jeszcze ustawić w type 10 a w subtype 18 żeby działało.

Wiem, że było to na mpc, lecz widziałem tylko diffa, który i tak nie działał.

Quest napisany przez Teodora.

Pozdrawiam

Opublikowano

schwing-new-s.png

Witamy questy z 2010 roku. :)

Witamy głupota 2k13 :(

Antywarn:

Dzięki za questa, przyda się i ten teges, ale chyba już był taki na mpc (mogę się mylić). Czekam na wiecej produkcji ziom.

@down:

Witam Zabezpieczenia #Revential :D

footer_logo.png

Opublikowano

Witamy głupota 2k13 :(

Antywarn:

Dzięki za questa, przyda się i ten teges, ale chyba już był taki na mpc (mogę się mylić). Czekam na wiecej produkcji ziom.

Witam skillsy w robieniu clienta #evelen ;)

@down:

Witam Zabezpieczenia #Revential :D

A no dziękujemy za powitanie. Żadnego włamania więc o czym ty do mnie pierdolisz? ;)
Opublikowano

Ło kurwa dzięki za questa.

Skoro cofamy się do roku 2010 to macie wersje z inputem ^^

http://wklej.to/1fdpk
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A po co to robić questem skoro można wyłączyć funkcję zabierająca nam pelerynkę za pomocą difa?.. Temat i pomysł bez sensu...

Opublikowano

A po co to robić questem skoro można wyłączyć funkcję zabierająca nam pelerynkę za pomocą difa?.. Temat i pomysł bez sensu...

A po cholerę męczyć się z difem, skoro można zmienić 4 wartości w bazie+dodać questa? o.O

gwo9.jpg

Opublikowano

@up

przecież to samo można powiedzieć na temat diffa - wybierasz dwa pliki, wrzucasz na serwer i tyle...

Ja i tak wolałbym taką wersję niż diffować, a potem szukać diffa ponownie, zmieniać wartość na standardową :|

umarł

Opublikowano

A po cholerę męczyć się z difem, skoro można zmienić 4 wartości w bazie+dodać questa? o.O

Męczyć z difem? Dłużej będziesz zmieniał wartości w tej bazie niż negował funkcje w game zmieniając dosłownie 1 bajt... Ten quest jest dobry tylko i wyłącznie, gdy ktoś chce zachować na serwie standardowe pelerynki i dać dodatkową pelerynkę premium, która się nie kończy. Ogólnie ten quest pomaga tylko botom w życiu, bo nie muszą zapierniczać do handlarzy :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...