Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db trinity gubi drogę w czasie runa.

bravodog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

Gram wizzem na cn/archonie i zauważyłem dziwne zachowanie. W trakcie runa ( rrrix i SkyHigh ) wizz potrafi nagle zawrócić do miejsca wejścia do levelu, później znów zawraca i leci dalej. Albo robi tp do miasta i zaczyna inny level. Strata czasu, kto miał coś takiego? Najnowszy db+trinity

Admin Cienia
Opublikowano

Hmm, mi bot też zbźikował, możę brakuje nowej wersji tego pliku którego się patchuje, nie pamiętam teraz nazwy. Próbowałeś ściągnąć na nowo i ustawiać?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Hmm, mi bot też zbźikował, możę brakuje nowej wersji tego pliku którego się patchuje, nie pamiętam teraz nazwy. Próbowałeś ściągnąć na nowo i ustawiać?

Próbowałem i nic. Ale barby na WHollow latają ok a mam ustawione tak samo (wiadomo tylko w ustawieniach klasowych różnica)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To nie pomaga.

On lata czasem w kółko jak głupi, wraca, zawraca, tupie i chyba nawet sobie coś tam ręką robi.....

Po rostu staje czasem w miejscu i stoi a nawet jak go sią wywalisz z tego miejsca to i tak wróci.

Nie wiem gdzie tkwi błąd ale gdyby chodził nie tracąc czasu bvyło by OK.

Opublikowano

Ehhh... tak działa skrypt... ma coś zrobic ale nie rozumie ze sie nie da. Przeciez to nie rozumna ostota lecz program. U mnie tez czasem sie zwiesza np na Oazie nie moze przejsc przez wóz, DH na 3akcie strzela przez sciany i sie dziwi ze nic sie nie dzieje... trzeba obserwowac i resetować i to chyba jedyne rozwiazanie problemu.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...