Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laggi

electromusic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od jakiegos czasu dosc bardzo zaczyna mi się lagować metin2 ( sami chyba wiecie jak wygladaja lagi )

Parametry kompa PC

38808367906914421328.png

Z gory dziekuje

Za pomoc leca LIKE !!!

Opublikowano

Piszesz o lagach,a wstawiasz parametry komputera? Przy lagach jest to wina internetu. Chyba,że masz na myśli zacinanie. Możesz mieć np. źle dobraną rozdzielczość.

Warto też sprawdzić komputer pod kątem wirusów.

Opublikowano

Piszesz o lagach,a wstawiasz parametry komputera? Przy lagach jest to wina internetu. Chyba,że masz na myśli zacinanie. Możesz mieć np. źle dobraną rozdzielczość.

Warto też sprawdzić komputer pod kątem wirusów.

Internet nie sprawia mi problemow . Wirusow napewno nie mam .

Jaka rozdzielczość polecacie ?

Opublikowano

Global? nie dziw się że są lagi, jak dodali tego gf live nie da się szukać metków...

Jedziesz nie ma mobów i dopiero po kilku sec się pojawią i to jest wina serwerów a nie nasza bo każdy tak ma.

Przynajmniej na kirianie taka sytuacja

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Global? nie dziw się że są lagi, jak dodali tego gf live nie da się szukać metków...

Jedziesz nie ma mobów i dopiero po kilku sec się pojawią i to jest wina serwerów a nie nasza bo każdy tak ma.

Przynajmniej na kirianie taka sytuacja

Na solarze tego nie odczuwam.

@topic

Może masz włączone jakieś inne programy,np. torrenty?

Opublikowano

Jaka rozdzielczość polecacie ?

Najlepsza rozdzielczość do zminimalizowania zacinek to 800x600, jednak nie będzie zła 1024x768.

Ustaw sobie też w configu TNL na auto (jak nie jest)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

spróbuj wyłączyć GG,TS , uTorrent , ARES i inne programy to lagi miną

lub uruchom gre z najmniejszą rozdzielczością

41196912334212939960.png

Opublikowano

Hmm jak pisał ktoś up wina może leżeć po stronie Twojego łącza. Powiedz jaka masz prędkość internetu i może zadzwoń do nich się zapytać czy nie mają jakiś problemów. Przy tym procku i ilości ram jeden metin w normalnych okolicznościach nie powinien się lagowa. Wątpię, że to coś da, ale powiedz jeszcze jaką masz kartę graficzną.

Opublikowano

Czemu ten system który masz to wersja 32 bitowa? xD Następne jest to ze Windows 8 to syf. Poleciłbym Ci zmienić na 7, update systemu zrobic, najnowsze stery + game booster.

Opublikowano

Pieprzycie głupoty pierw wstaw speedtesta zobaczymy jakie masz łącze!

druga sprawa offnij all programy które masz

odpalaj przez gamebooster nie wiem czy akurat to na win8 coś da bo mi akurat na 7 daje dużo tak odpalałem metka i cs'a

Przeskanuj kompa czy podczas gry jakieś wirusy wchodzą na PC i pobierają łącze internetu przez co obniża twoją maszyne jak i neta dlatego możesz mieć mniemane lagi .

Gadacie że 8 to syf lecz ma dużo lepszych funkcji i jest może nie przemyślana w niektórych sprawach ale to tam zostawmy.

takie pytanko ode mnie czy na każdym serwie ci laguje? czy są to mocne lagi czy często one wypadają? .

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

przeskanuj komputer programami advancet systemcare i odkurzacz ( na dobreprogramy.pl znajdziesz)

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować Metina na inny dysk ew. folder i spróbuj uruchomić ze zgodnością. Jeżeli masz laptop to podstawkę jakąś chłodzącą sobie zakup bo być może Ci się przegrzewa.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...