Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF4 vs. COD:GHOSTS

piotrorsicz4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam BF4 ponieważ w tej grze jest niesamowita grafika. BF4 jest to gra nowej generacji.

Grafa dupy nie urywa względem poprzedniej wersji. "Patrzcie dżewa się ruszają!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I TO ŚWIATŁO!!!!!!!!!!ONEONEONEONE!!11111!!!", drzewa ruszające się prze wiatr są w Unity 3D już łohoh czasu. Światło praktycznie to samo co w BF3. To "magiczne Lewoluszyn" też nie powala. Już nie wspominając, że to kotlecik(Ci co grali w poprzednie wersje BF'a wiedzą.

Osobiście preferuje politykę Activision, wydać grę która NIE jest okrojoną wersją poprzednich, do tego kilka DLC w których są tylko mapy. A nie EA, wydać gre, wydać następną część bez jakiegoś elementu z poprzedniej, potem 2 DLC, premium, następnie 3 DLC.

No i BF4, Nie ma kilku broni z BF3, Które będą w DLC, do tego najlepsze mapy z BF3(pewnie Metro i Kanały + jakaś inna) będą w którymś tam dodatku.

Do tego dochodzi Network Smoothing, przez którego hitboxy wyglądają tak jak wyglądają.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Nie ma co porównywać obu gier.

Cod : TeamWork (promod) ew. wejscie na serwer i ostry rozpizdziel

BF : Teamwork (też) ew. wielkie nudne (czasami fajne) wojny.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

BF4 > GHOSTS

chociażby bf4 wygrywa iloscią kamuflazy do broni hah nawet do pistoletów da rade wsadzic nie tylko dodatek lecz i kamuflaz, czego brakowało w bf a było w cod, wiec cod teraz moze possac, nie interesuje sie ghost ale sadze ze to bedzie na silniku takim samym i lekko odgrzany graficznie kotlet, pozmieniają kolory, wyostrzą moze cos, znowu porobią za mocne smg które spokojnie wykoszą każdy karabin/karabinek... typowy cod, w bf3 np dam rade wbic 200 killi na runde gdzie w cod jest mozliwe ledwo 30-40 na farcie a 50+ z hackiem.

Jesteś idiotą, czy tylko udajesz?

W CoD zrobisz 100+ killi bez killstreaków, a nie przepraszam - Ty nie zrobisz bo jesteś za słaby (skoro dla Ciebie szczyt to 50killi to taka jest prawda). Jak chcesz dowodu to odsyłam Cie na Yt.

Co do Ghost Vs BF4:

Sam złoyłem preorder na bf4 jednak jestem pewny że w Ghost kampania znow bedzie lepsza, a multi nadal zostanie szybki / dynamiczny. Grałem w każdego CoD'a i każdego BF'a prócz BF3 ale tym razem daruje sobie Ghost. Z całym czacunkiem do fanow, ale cod staje się coraz wiekszym gunwem od CoD 4 (ostatniego, dobrego cod'a).

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...