Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL V2

HocusPocus!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja do v2 poszedłem bodym na 48lv z eq podobnym do Twojego + buff ok. 28% był (miałem śmiertę bez bonów, wisior 2 i kozaki 1.5) expiłem po 1-2 grupkach do 61 z PD, kupiłem boga +9 i lwią +9 i dobijałem 70 po 3-4 grupki

HB5fLf7.png

Opublikowano

Trochę lepszego buffa jakbyś miał to ogarniesz, ale przydałoby się jeszcze troche defa, bloku/hp.

Szukam kolczykow z bialego 9, ale nie wiem czy ma sens, jak za jakis czas i tak dobije mu 54.

ku czytam, wiec za jakis czas bd wiecej % , ale na chwile obecna nic nie poradze.

Ja do v2 poszedłem bodym na 48lv z eq podobnym do Twojego + buff ok. 28% był (miałem śmiertę bez bonów, wisior 2 i kozaki 1.5) expiłem po 1-2 grupkach do 61 z PD, kupiłem boga +9 i lwią +9 i dobijałem 70 po 3-4 grupki

Tez chyba zainwestuje w necka i buty 2k pz, a dlugo Ci zeszlo wbijanie tego 61 od 48?

Mam z 10 pd , wiec zle byc nie powinno

Opublikowano

Krótko, z PD 48-61 szybko leciało, problemy były dopiero na 67-70

Zalezalo mi na wbiciu 52lv, ale doszedłem do wniosku, ze wbije 61 i dopiero bd czytac.

Dzieki wszystkim, mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...