Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beka z Plebsa . [CZ.1]

VonziqPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaiste fascynująca rozmowa. Niestety muszę Cię rozczarować - zarówno Ty jak i twój rozmówca reprezentujecie ten sam poziom. I standardowo dotyczy to jakiegoś forumka, gdzie user grozi zgłoszeniem nulleda IPB, a admin grozi banem. Smutno mi.

@down

To po co piszesz takie tematy? Teraz mi podwójnie smutno.

Opublikowano

Hmm ...

Jedynym plebsem tutaj jesteś tylko ty i jedyna polewa jest tutaj teraz z ciebie :)

A co do tematu, nie ma w nim nic śmiesznego ani inteligentnego z obu stron :)

Ps. nie wiem po co się udzielasz bo po tym temacie widać że nikt cie tutaj nie lubi :)

@Up.

A kogo to kurwa obchodzi? Na całe szczęście jeszcze tydzień i gimbospam się skończy...

Boże ile w tym prawdy ;)

Opublikowano

O lizodupsko sie odezwało : O

Weź chłopie wyjdź na powietrze. Przylaźleś na mpc forum, wkleiłeś jakieś chuchrajko i polała sie z cb beka a nie z tego typa i cwaniakujesz.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Autorze tematu podlinkuj do swojego aktywnego konta na invisionpower.com. Sprawdzimy tę licencję. Prawda jest taka, że właściciele IPS mają wyjumane na takich gimbów, bo by im życia nie starczyło na normalne potrzeby. Najlepiej zamknąć się w gronie zaufanych klientów, a dzieciarni dać się pobawić.

Opublikowano

Noż kurwa chciał sie z kogoś pośmiać a sam jest wyśmiany.

Może pochwal sie mamie albo nie bo cię wysmieje.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Lepiej mu komentujcie przyzwoicie, bo wstawi na inne forum "Beka z użytkowników MPC". Rozmowa bez sensu :)

Btw. Zgłaszam, że masz nulleda, czy coś tam :)

Opublikowano

Lepiej mu komentujcie przyzwoicie, bo wstawi na inne forum "Beka z użytkowników MPC". Rozmowa bez sensu :)

Btw. Zgłaszam, że masz nulleda, czy coś tam :)

Nie czytałeś tego, co napisałem. IPS nie przejmuje się płotkami :D Zgłaszaj ich do woli, ale najlepszym sposobem na to, żeby nie marnować krwi i nerwów jest po prostu zostawienie ich w spokoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...