Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana wersji Tibi ?

Exequter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat, czy jest możliwość zmienienia wersji Tibi np z 8.1 na 10.0, tzn. chodzi o zamiane : dana wersja Tibi dziala na wiele wyzszy client. Serwery udostepniaja gre 8.54 - 8.6, czy to ma cos wspólnego ?

Troszke sie bawiłem z elfbotem ale to inna bajka, nie pomyslałęm o tym rozwiazaniu, nie chce niepotrzebnie szukać czegos co jest niemożliwe, wiec prosze o odpowiedz :'>

Opublikowano

Chodzi o to.. skoro na 8.6 sa draken butsy, ale nie widac ich, w sensie no taki bug, to dlaczego nie mozna jezdzic na niewidzialnych mountach, ktorych nie widac ? Chodzi o to ze uzyje tibi 8.6, przerobie ją na 9.8+ i bede jej uzywal. Z mojej "filozofi" wynika to ze wszystkie update z tibi sam dodam do 8.6, "uzdolnie" ją do wyzszych wersji tibi i bedzie dzialalo. Tylko wiecie, to jest czysta teoria, wiem ze sie na pewno da zrobic, czegos trudniejszego dokonalem, ale nie wiem czy to jest warte zachodu.

Opublikowano

jak tak czytam pomysł fajny , ale niewart zachodu na pewno , jeżeli chcesz to zrobić dla zabawy i czystej ciekawości - tylko wtedy .

Opublikowano

Tylko nie wiem jak sie do tego nawet zabrac, czas jest

szczerze Ci powiem , że od podstawy jak się w to pobawić też nie wiem

jak będę miała chwile czasu , może sama coś spróbuję , w teorii brzmi nieźle ;)

Opublikowano

nie da sie

Wszystko jest możliwe... podobno.

Tylko nie wiem jak sie do tego nawet zabrac, czas jest

Trochę się pogubiłem, wcześniej pisałeś, że dokonałeś czegoś trudniejszego, a teraz piszesz, że nie wiesz, jak się zabrać za to? :huh:

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...