Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 4000 zł

EpicSides

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam części (najlepiej od razu mikrofon i dobra kamerka) to gier.

Chodzi mi o to by na najwyższych detalach nie było żadnych lagsów. ;x

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

Monitor, klawa, mysz też? Czy tylko majkro i Cam?

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=78471&s=73528&s=62875&s=73500&s=72453&s=77552&s=77567&s=78215

60zł na micro i kamerke to za mało, więc na razie kup samą kamerkę/micro, dozbieraj 80zł i kup drugą.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Monitor, klawa, mysz też? Czy tylko majkro i Cam?

Chodzi mi o to, żebyście mi komputer złożyli do 4000 zł ze wszystkim .. (Tak - klawiatura, mysz też)

Opublikowano

W takim razie i5 4670 zamiast tego i7. Masz jakieś szczególne wymagania co do klawy i myszy?

Peryferia niech dołożą inni, bo ja się na tym nie znam http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77563&s=78471&s=73528&s=62875&s=73500&s=72453&s=77552&s=78215

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

W takim razie i5 4670 zamiast tego i7. Masz jakieś szczególne wymagania co do klawy i myszy?

Peryferia niech dołożą inni, bo ja się na tym nie znam http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77563&s=78471&s=73528&s=62875&s=73500&s=72453&s=77552&s=78215

Klawa i mysz obojętnie .. widziałem gdzieś takie specjalne do gier (dodatkowe przyciski na myszce)..

Mhm, ciekawy sprzęcik, myślisz, że będzie chodził na najwyższych detalach?

Opublikowano

Sprzęt typu klawa/mycha ma być gamingowy czy jakieś byle co wystarczy ? Bo jak coś lepszego to wychodzi z monitorem i innymi bzdurami ~3200 na PC

Opublikowano

Sprzęt typu klawa/mycha ma być gamingowy czy jakieś byle co wystarczy ? Bo jak coś lepszego to wychodzi z monitorem i innymi bzdurami ~3200 na PC

Gamingowe koniecznie.

Opublikowano

To Logitech G400 + SideWinder X4 + mikrofon Tracer'a jak np. TRS-MC V3 (naprawdę świetne są), kamerkę dobierz sam. Wszystko to kupisz w sklepie morele.net, komputer możesz wziąć ten który podał Ahmed z techplanet. Niestety na chwilę obecną nie da się tego połączyć bo w sklepach są braki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...