Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kobiety lubią słuchać, poopowiadaj jej trochę, najlepiej to zabrać na spacer ew, kawę, nie bądź nachalny i staraj się nie ''przesłodzić''. :)

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Według mego zdania to spacer na cmentarzu.

rozmawiaj z nią o ciekawych sytuacjach swego życia czyli np. jak poznałeś swoją pierwszą dziewczyne.. lub ile miałeś krost na twarzy , nie pozwól jej dojśc do słowa ..

na koniec pocałuj ją języczkiem albo pójdź do jej domu i wproś się jak do siebie lub do baru na kawe albo browca .. po tym mówisz nara ..

Tego nie rób..

Na serio?

Spacer po parku najlepiej tak 17-21 przy zachodzie słońca , weź ją za ręke ale nie od razu tylko jak już zaprowadzisz ją do domu .. na koniec powiedz Było nieamowicie moge liczyć na kolejny raz? , nie całuj jej na pierwszym spotkaniu.. bo pomyśli sobie że jakiś zapalenieć , erotoman czy coś nie bądź narwaniec.. I co najważniejsze bądź sobą nie denerwuj się .

A możesz z nią rozmawiać o tym czym rozmawiałeś na facebook'u :)

Opublikowano

Pisząc ''przesłodzić'' miałam na myśli, żebyś na siłę nie starał się zrobić wszystkiego perfect, bo dziewczyna zauważy, że się denerwujesz, a musisz zachować spokój. :)

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Dziękuje za rady , jestem gotowy jej zaproponować spotkanie , ale jeszcze jedno czasami mysle ze nie jestem z tej samej "ligi" ona jest super , mogła by miec każdego faceta z mojego miasta gdyby chciała wiec troszkę sie boje czy zaproponowanie jej spotkania ma w ogóle sens :( boje się odrzucenia ;l

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Dziękuje za rady , jestem gotowy jej zaproponować spotkanie , ale jeszcze jedno czasami mysle ze nie jestem z tej samej "ligi" ona jest super , mogła by miec każdego faceta z mojego miasta gdyby chciała wiec troszkę sie boje czy zaproponowanie jej spotkania ma w ogóle sens :(boje się odrzucenia ;l

Jeśli cie odrzuci nie jest warta twojej przyjaźni .. jeśli ze sobą piszecie i ona to odrzuci nie warto się tym przejmować .., każdy jest tej samej ligi nie rozumiem tego że ludzie mają jakieś ligi.. co to piłka nożna? gardze ludźmi którzy uważają się za lepszych .. Każdy jest równy każdy ma inny charakter.. inni wolą być z 5 osobowymi grupkami , inni 1 koleszką , inni za to z 20 osobowymi grupami .. bo tak najwyraźniej mu dobrze.. tak więc twój sprób myślenia jest popierdolony <bez urazy> więc albo jesteś ciamajda bo boisz się że dupa cie odrzuci albo jesteś chłop i się nie będziesz bał..

PS liga to chyba herarchia :D

PS2 biją mnie w szkole że jestem okularnikiem i mam krzywe źółte zęby , i jestem rudy i gruby również mam brudne uszy <jakiś brązowy miód>

PS3 Szukam chłopaka

PS4 Przyjme zaproszenie na face booku jak na razie zaakceptował mnie ze znajomych ksiądz i proboszcz ktoś chętny

Opublikowano

ALe wy macie problemy piszesz jej np ze bardzo mi sie podobasz chcialabys sie ze mna spotkac na spacer badz kino? witasz sie np Siemka albo hej

Pytasz sie jej jak ci Minał dzien i z tego mozesz wyciagnac pare tematow na pogaduche i z jej kolejnych zdan czerpiesz wiedze ...

Jesli masz lata to mozesz np do baru z nia pojsc albo cos

pS nie gap sie na cycki przez pierwsze 1,5h :DD juz pare razy dostalem za to strzala z liscia :D w Kinie

Opublikowano

Mam podobnie. W sensie też za bardzo nie wiem co mówić i faktycznie jest takie dziwne uczucie, gdybym miał się pocić z nerwów ale jak już to wolałbym mówić prawdę niż ją kłamać czy tam wymyślać. A tak w ogóle, to może sam zapytaj co chciałaby robić?

Opublikowano

raczej w mieście nie mamy kina i Wesołego miasteczka :P mamy park , dośc duże miasto to wszystko ;D

+ ile miała by trwać tak+/- pierwsza randka ?

jezeli nie jestesmy jeszcze parą to kiedy mam się jej spytac o chodzenia ? na pierwszej randce czy poczekać ?

oraz jak się pożegnać , oczywiscie ją odprowadze do domu , i co też po prostu cześć ? :D

Pamietaj zeby randka zkonczyla sie milo zarowno dla niej jak i dla ciebie. Czemu? Jak zakonczysz ja w zlej atmosferze moze stracic chec na ponowne spotkanie w celu unikniecia tego ;p

61093c6efb.png

Opublikowano

1. Restauracja, ławeczka, kawiarnia, bar.

2. No normalnie, podaj rękę. Powiedz ew. "Cześć" i rozmwiaj :D

3. Jak zabraknie ci tematu patrz na jej ubiór, jak bd miała np. naszyjniczek to komplementuj go, pytaj skąd o ma.. tylko nie ile kosztował...

4. Nie pytać który ma level w metinie, no i ile kosztuje na jej serwie Hwang +9 ... nie no ale na serio. nie pytaj o cene ciuchów, czy "ozdób" które ma na sobie, nie pytaj o to ile waży nie zwracaj jej za dużo uwagi na błachostki ;]

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Kobiety lubią słuchać, poopowiadaj jej trochę, najlepiej to zabrać na spacer ew, kawę, nie bądź nachalny i staraj się nie ''przesłodzić''. :)

Kobiety lubią napierdalać, a nie słuchać ;x

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dziękuje za rady , jestem gotowy jej zaproponować spotkanie , ale jeszcze jedno czasami mysle ze nie jestem z tej samej "ligi" ona jest super , mogła by miec każdego faceta z mojego miasta gdyby chciała wiec troszkę sie boje czy zaproponowanie jej spotkania ma w ogóle sens :( boje się odrzucenia ;l

JAKIEGO FACETA?

CHŁOPAKA GIMBUSIE.

@Nie pierdol głupot, tylko staraj się mówić o tym co ona lubi, a nie np.

"He, a wiesz że wczoraj wypiłem 15 piw?"

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Omg proboszcz cepie, trzeba bylo sie mnie pytac a nie na mpc =,=

1. Nasz kochany park

2. Po prostu hejka.

3. Gadaj o wszystkim tzn pogoda, jak sie ma,co dzis robila, co robila na wakacjach itp.

4. Nie zarywaj na te twoje teksty typu siema mała, spocilem sie -,^ , dat ass itp. Nie gadaj o sobie, o grach itp.

Jesli chodzi o odrzucenie, kamila hmm? ;D Z tego co ogarniam tą misje to moze Ci sie udac. Nawet gdyby Cb odzuci, to bd wiedzial, ze to nie laska dla Cb. Jesli nie zrobisz tego, mozesz potem dluuugo zalowac.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...