Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was pytanie , prosze nie pisać idiotycznych odpowiedzi , to tak:

Osatnio ponzałem ciekawą dziewczyne , bardzo miło mi się z nią pisze na FB i teraz przejde do sedna : jezeli bym chciał ją zaprosić to :

1. w jakie miejsce ?

2. jak się z nią przywitać na pierwszym spotkaniu ( nie jesteśmy jeszcze parą )

3. o czym z nią gadać ( prosze nie pisać o wszystkim , tylko jakieś konkretne tematy)

4. czego nie powiniennem robić ?

za pomoc lecą + , bardzo mi na niej zależy :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

1: Na pierwsze spotkanie to jakiś spacer lub coś.

2: Cześć albo dzień dobry ten deseń.

3: To ciężka sprawa, bo musicie mieć podobne zainteresowania itp.

4: DON'T... TOUCH... HER... ASS! A na serio, nie rób z siebie jakiegoś wieśniaka lub coś, dziewczyny tego nie lubią.

Opublikowano

1 . Kino , wesołe miasteczko

2. Hej , ( jak inaczej ? o.O )

3. Co lubi robic ( standart -.- )

4 Jak będzie Cie ingorować i się rozglądać to daj sobie spokój ( przykład wesołego miasteczka ) .

Opublikowano

raczej w mieście nie mamy kina i Wesołego miasteczka :P mamy park , dośc duże miasto to wszystko ;D

+ ile miała by trwać tak+/- pierwsza randka ?

jezeli nie jestesmy jeszcze parą to kiedy mam się jej spytac o chodzenia ? na pierwszej randce czy poczekać ?

oraz jak się pożegnać , oczywiscie ją odprowadze do domu , i co też po prostu cześć ?:D

Opublikowano

Ja to robiłem jak na filmach na drugiej randce całus w policzek i jakoś na 4-5 juz normalny french :) .

Musisz mieć sporo szczęscie i wiedzieć ,ze Cie bardzo lubi .

1 rankda? hmm 19-22 tak mi sie wydaje .

Kurcze nie masz Kina ? to lipa . Bo zbliża się jesien i pizdówa po nocach już . A w 3 godziny to ida jaja zamarznąc .

Opublikowano

Dopiero poznaliście się na fb, a Ty już piszesz 'nie jesteśmy jeszcze parą', to co Ty szukasz dziewczyny na gwałt? Ile Ty masz lat, 12?

Jak będziesz sobie wszystko planował po kolei, to nic Ci nie wyjdzie. Spróbuj na spontana, jak dziewczyna fajna, to na pewno od razu znajdziecie swój wspólny język.

Powodzenia, tylko nie udawaj kogoś, kim nie jesteś, bo to zawsze kiedyś wyjdzie.

Opublikowano

1. Do parku

2.Hej . cześć ...

3.Wspólne zainteresowania , ostatnie dni .

4.Nie rób z siebie idioty , zachowują jak na na co dzień.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

akurat nie udaje nikogo :) lat mam 16 w tym roku ona 15 , jakoś nie umiem nić robić na spontana ;x jestem strasznie nieśmiały

Opublikowano

W ogóle kto wymyślił ,ze facet musi zrobić 1 krok ? Jakieś wiedźmy to ubzduryały i tak jest .

Weź Perspi Blok jak stresa złapiesz xD .

Na 2 randce czy tam 3 postaraj sie ją pocałować w policzek . Moze coś fajnego wyjdzie a nawet może się odwdzięczy . Pamiętaj YOLO .

I miej dobre perfumy :)

Opublikowano

Hej mała zabawimy sie w dom ? ty będziesz drzwiami a ja bede pukal XDDDDDDD

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

up@ no jesteś niesamowity.. teach me my master!

powiedzcie mi może jeszcze kilka rad , strasznie się stresuje ;x

Opublikowano

Weż perspi block . jak nie pomoze to powiedz ze biegales przed przyjsciem i sie zmęczyles xD

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Staraj się nie mówić 500 żartów , powiedz jeden i tyle bo potem to się robi nudne .

Umyj zęby - serio ...

Oczywiście tematu nie ciągniesz w nieskończone , kiedy chcesz już zakończyć temat to pierdolnij coś ale ładna pogoda i zacznij nowy .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

up@ o zęby się nie martwie myje je 2 razy dziennie :) 2x up. tylko ze jak łapie stresa to się nie poce , tylko poprostu nie umiem wymyśleć tematu do rozmowy .;x

Opublikowano

Weż perspi block . jak nie pomoze to powiedz ze biegales przed przyjsciem i sie zmęczyles xD

Mój pomysł ;d , dobre xddDDDDD

Nie mów ładna pogoda bo to jest żałosne .

Pogadaj o filmach , książkach , nwm szkole .

Powodzenia

Ja robiłem jak na filmach i wszyło . Potem się przyznałem i dostałem Buziaka <3<3<3 Mówie Ci . Wykąp sie i sobie włącz - Grupa Operacyjna Bądz Sobą xD

Opublikowano

OOO i uważaj bo może mieć Cykl a to jest ZŁOOOO OJ WIELKIE ZŁO . Widziałeś kiedyś wkurwioną nauczycielke? to jest pikuś przy tym :) . YOLO

Opublikowano

1. w jakie miejsce ? Do parku, na lody czy kawę.

2. jak się z nią przywitać na pierwszym spotkaniu ( nie jesteśmy jeszcze parą ) Tego ci nie powiem bo ze wszystkimi dziewczynami się witam to się całuje w usta bądź policzek. Ona całus w policzek może uznać nachalność (?)

3. o czym z nią gadać ( prosze nie pisać o wszystkim , tylko jakieś konkretne tematy) Musicie się lepiej poznać, rozmawiaj o niej i o tym co lubi i osobie też mów trochę bo ona musi cie lepiej poznać. Dlatego nie chodzi się do kina na randki (pierwsze) bo w kinie się nie rozmawia

4. czego nie powiniennem robić ? Wychwalać się. Nie możesz jej za dużo komplementować, komplementy powinny być trafne a nie jakieś płytkie.

Opublikowano

Ty chcesz jednoznaczne odpowiedzi do maszyny tak skomplikowanej jak dziewczyna? ;P Szczerze nie rozumiem wszystkiego co powyżej, nikt nie zna tej dziewczyny tylko Ty, Ty wiesz o niej cokolwiek, co lubi i o czym z nią rozmawiać, najlepiej się nie spinać i iść na spontan, gdzie? Może na jakąś dobrą kawę, herbatę, może na jakieś ciacho, chyba kawiarnia czy cukiernia to najbezpieczniejsze miejsce. :D Rozmawiaj z nią o tym w czym czujesz się dobrze, poszukaj z nią wspólnych zainteresowań. Czego masz nie robić? Nie spinać się. Być sobą i jazda. Powodzenia. ;P

Opublikowano

Osatnio ponzałem ciekawą dziewczyne , bardzo miło mi się z nią pisze na FB i teraz przejde do sedna : jezeli bym chciał ją zaprosić to :

1. w jakie miejsce ?

2. jak się z nią przywitać na pierwszym spotkaniu ( nie jesteśmy jeszcze parą )

3. o czym z nią gadać ( prosze nie pisać o wszystkim , tylko jakieś konkretne tematy)

patrząc na twój nick i avatar to:

1.konfesjonał

2.Ona ci mówi "Niech będzie pochwalon jezus chrystus" a ty "na wieki wieków amen"

3.przekonaj że Bóg istnieje ,o religi

4.Dawać rozgrzeszenia bez pokuty

@antywarn

najlepiej weź ją na spacer ,kino. gadaj o tym o czym pisaliście na fb ._. i nie bądźć nachalny

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

1. w jakie miejsce ? Park - gdzieś, gdzie jest cicho, ładnie, spokojnie.

2. jak się z nią przywitać na pierwszym spotkaniu ( nie jesteśmy jeszcze parą ) Normalnie, 'cześć' 'hej'

3. o czym z nią gadać ( prosze nie pisać o wszystkim , tylko jakieś konkretne tematy) A o czym piszesz z nią na fb ? Musisz coś wymyślić, będzie stres, ale lepiej żeby nie było ciszy, zaimponuj jej czymś, opowiedz o czymś ciekawym ze swojego życia, oczywiście opowiadaj tak, by te Twoje opowiadanie 'było na temat', no chyba, że nie masz takich rzeczy. Rozśmiesz ją czymś, ale nie zachowuj się jak idiota.

52287137559562145640.png

Opublikowano

1. Najlepiej idź z nią na spacer, ew. jakaś ławeczka w parku.

2.przytul ją, żegnając pocałuj ją w policzek

3.Najlepiej mów to co by chciała usłyszeć. Mów o Tym co JĄ interesuje ;d

4. po prostu bądź kulturalny

ravensygna.png
Opublikowano

Jeśli coś spierdolisz, to nie zmieni to twego życia w żadnym stopniu.

Takie moje pojebane myślenie :) .

Dlatego nie stresuj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...