Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań 2 monitory

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Za jakies 3-5 dni kupuje 2 monitor i mam kilka pytań

1. Czy zależy to od karty graficznej czy one beda dzialac moja karta to ; nvida geforce gt 630 1024MB DDR3

2. Czy zalezy to od komputera-systemu link do ss http://fotoo.pl/show.php?img=595809_przechwytywanie.giftghh.gif.html

ta wiem chujowy komp z ponad 5lat xD

3. Czy jak podlacze ten 2 monitor to karta graficzna szybciej sie nagrzewa to samo komputer (cały dzień komputer jest właczony czy jest wieksza szansa na spalenie sie karty graficznej jak i komputera)

Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Siemka.

Za jakies 3-5 dni kupuje 2 monitor i mam kilka pytań

1. Czy zależy to od karty graficznej czy one beda dzialac moja karta to ; nvida geforce gt 630 1024MB DDR3

2. Czy zalezy to od komputera-systemu link do ss http://fotoo.pl/show.php?img=595809_przechwytywanie.giftghh.gif.html

ta wiem chujowy komp z ponad 5lat xD

3. Czy jak podlacze ten 2 monitor to karta graficzna szybciej sie nagrzewa to samo komputer (cały dzień komputer jest właczony czy jest wieksza szansa na spalenie sie karty graficznej jak i komputera)

Z góry dziękuje ;)

Tak, tak na taki badziwiu odpalaj na 2 monitory ;p Na pewno sobie pograsz .. ;x Kup taki w miare dobry komputer i dopiero myśl o 2x monitor

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

piepszycie bzdury

co mają dwa monitory do gier ? KOMPLETNIE NIC , karta nie jest multu GPU to nawet niech mu się nie śni grac na dwóch,

używać zawsze może bo to wygodne ( gra na pełnym ekranie + przeglądarka czy inny program czy nawet inna gra np na drugim koncie na raz widoczne ) , poza tym nic się nie zmienia co do jakości czy możliwości gier

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

piepszycie bzdury

co mają dwa monitory do gier ? KOMPLETNIE NIC , karta nie jest multu GPU to nawet niech mu się nie śni grac na dwóch,

używać zawsze może bo to wygodne ( gra na pełnym ekranie + przeglądarka czy inny program czy nawet inna gra np na drugim koncie na raz widoczne ) , poza tym nic się nie zmienia co do jakości czy możliwości gier

mi chodziło o to, że bedzie graćna dwóch monitorach, czyli jedna gra na 2 monitory. Cos jeszcze nie jestem w formie i pisze bzdury :X

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

nie padło pytanie o grę na raz na dwóch w dużej rozdzielczości , sam na laptopie mimo ze mam możliwość grania na nim w natywnej 1920×1080 wole podpiąć zwykły monitor i grac w natywnej 1440×900 bo płynniejsza gra

zresztą rozszerzając pulpit i konfigurując odpowiednio kartę nawet na byle badziewnej grafice można bez problemu zagrać na dwóch monitorach w dowolna grę ale po co skoro polega to na przeskalowaniu i rozciąga się wszystko na boki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...