Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Darmowe rp od riotu

KomaNdoRamBoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę się odnieść o pomoc w sprawie free rp od riotu. Mianowicie brakuje mi 30 rp na branda (jest na promocji), napisałem do riotu (angielskiego, bo niby przychodził szybciej a mi zależało na czasie) własnie w tej sprawie. Odpisali, dałem 2 obrazki (jeden rysunek z googli skradziony^^, a drugi dla żartów sam). Napisał (jak podpowiada googlowe tłumaczenie strony), że rp jest na koncie nie mogą być wyświetlane poprawnie, dopóki nie pójdę do sklepu i spróbuje dokonać zakupu, nie ma potrzeby, aby dokonać zakupu, wartośc powinna poprawić się przed sfinalizowaniem transakcji. Mimo to robiłem wszystko, ale dalej nie mogę go kupić. Proszę o pomoc.

PS. jeżeli to ważne nick owego pana: hisNamelyJickoy.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Czyli tych RP na koncie nie masz?
Kup najtańszą runkę za IP, wtedy powinno być dobrze.
Aczkolwiek, jeśli nadal ich nie będziesz miał, napisz jeszcze raz supportowi (w tej samej wiadomości), że żadne RP Ci nie doszły.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Yo!

Jeżeli napisał że RP są na koncie,

to powinny być. Spróbuj odpalić

grę jeszcze raz i dopiero wtedy kupić.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Mi jak tylko doszła wiadomość od razu doszło (było widać). Spróbuj kupić za RP. Jak nie to zbluzgaj dziady że oszukują jak Tusk.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Wow. Mi ostatnio pisali że zrezygnowali z "dofinansowania" i już nie będą wysyłać rp. Jak jak dostałem te darmowe RP to przez godzinę miałem "serwisowego" bana.

Opublikowano

Mam wywalone na bany, po prostu chcem mieć te RP.

Już dał mi te Rp (nawet więcej) można zamknąć.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...