Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy VPS 128 ram

somanyidiots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż tu pisać rozdają VPS-iki, słabe ale dają na "lifetime".. więc niema co narzekać. Wbijamy na stronę :

https://www.levelhost.net/
,u góry mamy Free VPS, klikamy rejestrujemy się, jak kto chce może podać zmyślone dane a następnie odebrać maila. Aktywacja VPS od razu po otrzymaniu maila.

pzrRLSN.jpg?1

edit:
reinstal na ubuntu 10.04 + instalacjia VNC + lxde

nydhMZY.jpg

Opublikowano

Ten błąd to a'propo czego? Wyczerpanej ilości vpsów czy zasobów systemowych? U mnie jak do tej pory wszystko śmiga (stronka na torze postawiona).

Opublikowano

Zła wiadomość, wyłączenie serwerów.. boterzy, bitcoinerzy itp.

Hello, we are sorry for this but datacenter emailed us serveral
times about the abuses of those free vps, we must close this campaign or
they will shutdown us, we leave all users 12 hours, thats all time we
have from datacenter to get data from that server and close the
campaign, after this time all vps will be destroyed, server shutdowned.
Thank you for your understanding.
Opublikowano

Panowie, dobra wiadomość! Darmowe VPSy wracają. Przenoszą je na inny serwer i za tydzień znowu można śmigać.

Hello, we will NOT CANCEL this campaign, we will move servers in another Datacenter, all process will take about one week,
on 2,3 september will be runing again free vps, all data with this migration will be lost,
all active accounts will be recreated.
Opublikowano

oi to mi sie podoba przyda mi sie taki vps jak bd juz cos wiadomo kiedy bd dzialac dajcie linka stronki na PW

a powiedz mi somanyidiots instalowales na tym zdlany pulpit?? dzialal dobrze ???

1377774857-U369478.png

Opublikowano

oi to mi sie podoba przyda mi sie taki vps jak bd juz cos wiadomo kiedy bd dzialac dajcie linka stronki na PW

a powiedz mi somanyidiots instalowales na tym zdlany pulpit?? dzialal dobrze ???

Tak instalowałem vnc+ lxde który tylko parę ram zżera. Działa wyśmienicie. Trzeba czekać do 2/3 września.

Opublikowano

aha spx bo potrzebuje zrobic sobie bota 24/7 a na dedyku BSD cos kurwa pulpit sie instaluje i zainstalowac nie moze

1377774857-U369478.png

Opublikowano

strona internetowa im chyba siadła

Może na początku przeczytaj poprzednie posty.. Wyraźnie jest napisane że mają przeprowadzkę, strona i servery będą on 2-3 września.

Opublikowano

Aż założyłem konto żeby to zobaczyć - ciekawe ile tygodni pochodzi ten "lifetime" xD

Mi host1free nie chce konta założyć.

Opublikowano

Serwery już działają, nowe dane zostały rozesłane tym co mieli zrobione konta. Opcja Free VPS wciąż istnieje wraz z specyfikacjami :

RAM: 128MB
HDD: 5GB
cpanel: SolusVM
Platform: XEN
Bandwidth: 15GB/month, Uplink: 10 Mbps
1 IP
Opublikowano

Opcja Free VPS jest płatna ponieważ należy zapłacić 0.01 Euro. Jednak nie jest to jakaś wielka kwota więc trzeba brać póki w takiej cenie w ogóle jest dostępne.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...