Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STEAM - pare pytan

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na początku poprosze o wyrozumiałość - ze steamem mialem kontakt jakieś 4-5 lat temu i od tamtej pory nie mam go na pc.

Mam pare pytań

1. Gdzie moge pobrać steama - nie chce niechcący pobrać keyloggera :) Wiele stron ma swoje strony kopie , może steam też

2. Czy jest możliwość zmiany loginu/nicku. Mój wymyślałem jak miałem 12 lat i jak teraz bym miał z nim grać to bym sie pociął

3. Nie orientuję się ale czy jest tam coś w rodzaju portfela gdzie można sobie odkładać pieniążki i potem kupować gry + czy można płacić pay safe cartami?

4. Jeżeli 4 lata temu kupiłem w empiku Empire Total War za 120 zł ,a gra wymagała steama żeby wgle ją włączyć (chyba licencja ale nie wiem) to czy mogę teraz tę gre steamowi odsprzedać nawet za połowe tej kwoty - chce kupić coś innego.

5. Czy wgle można odsprzedawać steamowi gry jak mi nie przypadną do gustu?

6. Czy moge na steamie kupić WarZ i czy bardziej się opłaca zrobić to na steamie czy na stronie wydawcy.

Z góry dziękuje :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

A w jaki sposób zmienić ten login i nick?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

1. Gdzie moge pobrać steama - nie chce niechcący pobrać keyloggera :) Wiele stron ma swoje strony kopie , może steam też /// Na oficjalnej stronie Steam:

http://store.steampowered.com

2. Czy jest możliwość zmiany loginu/nicku. Mój wymyślałem jak miałem 12 lat i jak teraz bym miał z nim grać to bym sie pociął /// Hasła tak, login chyba po kontakcie z supportem

3. Nie orientuję się ale czy jest tam coś w rodzaju portfela gdzie

można sobie odkładać pieniążki i potem kupować gry + czy można płacić

pay safe cartami? /// Tak jest portfel który możesz załadować przelewem, czy też PSC ;). Możesz równierż płacić za gry za pomocą psc bez ładowania konta.

4. Jeżeli 4 lata temu kupiłem w empiku Empire Total War za 120 zł ,a

gra wymagała steama żeby wgle ją włączyć (chyba licencja ale nie wiem)

to czy mogę teraz tę gre steamowi odsprzedać nawet za połowe tej kwoty -

chce kupić coś innego. /// Steam nie skupuuje gier ani nie wymienia.

5. Czy wgle można odsprzedawać steamowi gry jak mi nie przypadną do gustu? /// Nie

6. Czy moge na steamie kupić WarZ i czy bardziej się opłaca zrobić to na steamie czy na stronie wydawcy. /// Tak możesz kupić, najlepiej czekać na promocje. Bo w czasie promocji WarZ było chyba za 3 euro ;). Promocja może się trafić w każdy dzień.

Opublikowano

@up A można warz dostać w gifcie za darmo?

Opublikowano

A można warz dostać w gifcie za darmo?

Tak, od znajomego lub kogos innego. Steam za darmo nie rozdaje giftów.

Opublikowano

@up w jaki sposób?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...