Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy laptop - czyli milion obejrzanych egzemplarzy.

engraver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Poszukuję laptopa. Najbardziej zależy mi na:

-Procesor : Intel Core i5

-Karta graficzna: NVIDIA GTX660

-RAM : 6/8 GB

-Dysk HDD: 1 TB

-System operacyjny : Windows 8

Mój budżet to ~2.900 złotych.

Oczywiście jeżeli kosz takiego komputera będzie przekraczał te 2.900 - można zmienić jakiś element.

Opublikowano

Najlepszym wyborem będzie tu jak wspomniał kolega up lenovo y570 lub y580. Chociaż nie wiem czy kupisz z win 8. Zobacz na Allegro lub x-kom.pl

Opublikowano

Ale niestety jeżeli chodzi Y580 - za 2.649zł wystawia go tylko Euro. W Euro niestety laptop nie jest dostępny.

Wracając do Acer'a - co z tą firmą ? Czy ich laptopy są dobrze wykonane ? Trwałe?

Opublikowano

Ale niestety jeżeli chodzi Y580 - za 2.649zł wystawia go tylko Euro. W Euro niestety laptop nie jest dostępny.

Wracając do Acer'a - co z tą firmą ? Czy ich laptopy są dobrze wykonane ? Trwałe?

Raczej tak, ale mimo wszystko jest to kompletnie nieopłacalne - zobacz sobie.

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-660M-vs-GeForce-GT-630M

Po prostu w identycznej cenie masz 2 bardzo podobne laptopy, tylko że jeden ma dużo lepszą grafikę :P

Sam mam od miesiąca tego lenovo y580, i5, 660m i jestem bardzo zadowolony.

www.saturn.pl/notebook-lenovo-ideapad-y580a-wiedzmin-norton-internet-securit,id-846849#detai

Tu coś masz - tylko musisz się zapytać czy nie ma błędu w specyfikacji, bo pisze gt 660m, a z tego co wiem to takiego modelu karty graficznej nie ma, jest gtx 660m :D. A różnica pomiędzy serią GT a GTX jest spora.

sygnatura2.png

Opublikowano

Planuję zakupić tego laptopa :

http://www.saturn.pl/warszawa-arkadia/notebook-lenovo-ideapad-y580a-wiedzmin-norton-internet-securit,id-846849#detai

Martwi mnie tylko ta karta graficzna lecz będę do nich dzwonił.

Coś mi się w nim nie podoba.. Spróbuj poszukać z procesorem i7 tego Y580. W Saturnie racznej drożej niż w innych sklepach.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...