Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3 PHP Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest może jakiś php bot którego można odpalić tylko po stronie php? Ogólnie chodzi mi o takiego bota z przyjmowaniem wiadomości prywatnych aby siedział cały czas na serwerze TS3 i zapisywał dane w bazie lub w plikach tekstowych.

Opublikowano

Gdy próbuję odpalić ./ts3phpbot.sh start, to wyskakuje błąd permission denied, wszystkie permisje są nadane.

Pomocy!

chmod 777 ts3phpbot.sh

@up

Wpisz:

screen -dmS bot php core.php   // start
screen -S bot -X quit         // stop

baranen *

Jest może jakiś php bot którego można odpalić tylko po stronie php? Ogólnie chodzi mi o takiego bota z przyjmowaniem wiadomości prywatnych aby siedział cały czas na serwerze TS3 i zapisywał dane w bazie lub w plikach tekstowych.

Nie ma i nie będzie.
Teamspeak3 nie ma na celu inwigilowanie osób, których są użytkownikami ich oprogramowania.
Nie ma opcji stworzenia wiadomości prywatnej, która będzie przechwytywana przez "bota" i zapisywana do pliku.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...