Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

Monopollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Za niedługo zamierzam kupić giftcode do minecraft.Oto moje pytanie jak je mam kupić nie mając konta bankowego? Da się założyć konto na paypal(mam16 lat).Czy przez kartę "paysafecard" da się kupić ? Proszę o opisanie krok po kroku przebiegu kupna gry.Pozdrawiam! Za odp. dam like!

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Jeśli masz 16 lat to poproś rodziców aby założyci ci konto banowe "junior" , nic za nie nie płacisz , pieniądze możesz samemu wpłacić na konto a następnie kupić minecrafta. Jeśli chcesz wiedzieć więcej na temat konta pisz gg

Opublikowano

to +/- ile kosztuje na kontagier.pl giftcode za sms?

Za sms? 210zł+/-

Ja mam 14 lat i mam konto na paypalu.

surprise motherfucker

Opublikowano

paysafecard najlepsze

w każym sklepie kupisz mozesz doładować w sklepie i kupować wszystkie rzeczy do gier przez paysafecard

paysafecard najlepsze

w każym sklepie kupisz mozesz doładować w sklepie i kupować wszystkie rzeczy do gier przez paysafecard

thccc.jpg

Opublikowano

Jeśli masz 16 lat to PayPal odpada, ponieważ istnieje taka adnotacja podczas zakładania konta:

Osoby niepełnoletnie nie mogą korzystać z systemu PayPal.

Natomiast w PaySafeCard widnieje takie coś:

Aby dokonać rejestracji w my PaySafeCard, musisz mieć przynajmniej 16 lat.

Pomogłem ?

Kliknij !

008468f69311c63cc753b982239261ef.jpg

Opublikowano

To ja udzielę, bo reszta to stado spamerów

Jako iż sam kupowałem MC przez PSC, to powiem Ci tak: PSC znajdziesz w kiosku, nawet tego najbliżej Ciebie ( Chociaż nie w każdym ). Kosztuję równo 100zł, masz 16 cyfrowy pin, którym posługujesz się podczas płatności, żadnego konta nie musisz zakładac! Zresztą, popytaj sprzedawce, powinien pomóc. MC kosztuje 87zł + - , więc zostanie Ci kasa do kupienia jakiejś gry przez steama, bo zł automatycznie przeliczą się na $, pozdrawiam.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...