Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota Zeta.

zaku5422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar złożyć wrota zeta bo słyszałem że najbardziej opłacalne i łatwe lecz nie wiem czy dam rade.

Posiadam goliatha:

-16 lf3

-15 lf2

-8 irków

-8 osłon B02 reszta za kredki

-wyrzutnie i najlepsze dodatki

I teraz czy dam rade?

Ile czasu będe przechodził zete?

Jak łatwo przejść zete?

Zete zkładam pierwszy raz i chciałbym się dowiedzieć jak ją najprościej przejść.

Lecą like +

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

ja dalem rade GOLCEM , 2 IRKI , 5 LF3 , 3 LF2 , RESZTA MP 1 , 3 BO2 I 3 FLAXY , BOCIK LATAL 11 GODZIN :)

Botem a samemu to różnica wielka. Dasz radę ale dużo czasu Ci to zabierze.

bugpointblack.png

Opublikowano

ja golcem z 5lf4 robiłem zetę w 45minut, na każdą około 50tys sepromu szło z x2 albo x3 z tego co pamietam, wiec takim statkiem będziesz robił ze 3-4 godzinki z x1 , ale wszystko jest do zrobienia :P

kiedyś był mit, że delty nie da się vegą przejść, dawno temu jeszcze stary klient był, koleżanka zrobiła i zaraz ludzie zaczeli delty skladać ;P

Opublikowano

ja golcem z 5lf4 robiłem zetę w 45minut, na każdą około 50tys sepromu szło z x2 albo x3 z tego co pamietam, wiec takim statkiem będziesz robił ze 3-4 godzinki z x1 , ale wszystko jest do zrobienia :P

kiedyś był mit, że delty nie da się vegą przejść, dawno temu jeszcze stary klient był, koleżanka zrobiła i zaraz ludzie zaczeli delty skladać ;P

A no było, było z tą deltą zwłaszcza ostatnia fala tyle tylko że teraz jest łatwiej tylko tak jak wspomniałem jest to czasochłonne zwłaszcza jak się nie ma ammo. Ja olałem darka i teraz gram w Andromede o wiele lepsza gra a do złudzenia przypomina darka tyle tylko że 2 firmy są i walki są tylko i wyłącznie na pvp. Zainteresowanych zapraszam xxx Polecam rejestrację z tego linku ponieważ są bonusy.

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...