Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierownica

_Shizuu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam taką kierownicę do xbox'a ale bez zarzutu dziala na kompie, testowana głównie na Dircie 2 i paru NFS'ach. Jak odchodziłem od komputera to działało wszystko dobrze, bo ostatnią grą w którą grałem był właśnie dirt, teraz po kilku godzinach wbijam do gry naciskam pedał gazu i nic, dodam że pedał hamulca działa bez zarzutu, jak myślicie co mogło się tam stać ? Da rade to samemu naprawić ?

WaldzioxD.png

Opublikowano

czy pedal dziala na innych grach? teraz? mozliwe ze coś zmieniałeś w ustawieniach? , spróbuj przywracanie systemu do stanu w którym działał

Opublikowano

Z kablami wszystko jest dobrze, udało mi się naprawić, rozkręciłem je, przeczyściłem wszyściutko - było pełno kurzu i takich tam innych paprochów. Na koniec skręciłem wszystko i pedał działa :)

Temat można zamknąć, lecą lajki.

Może kabel wyleciał bądz coś sprawdz ? Kabel dobrze ? sterownik nie popsuł się ? wgraj może nowszy sterownik ?

Jakbyś nie zauważył to jest kierownica wraz z pedałami do Xbox'a, do tego nie ma sterów.
Tak w drodze wyjaśnienia :D

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...