Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] - Zbior pytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym poprosic o pomoc, kazda pomoc bedzie nagradzana. Wiec mam pare pytan i problemow, ale licze ze znajde tu pomoc; )

1. Jesli sie klikbie TAB to pokaze nam graczy na tej mapie na ktorej sie znajduje

2. Jesli gracz znajduje sie na mapie survival to mogby nie teleportowac sie na swoja wyspe

3. Jesli gracz sie znajduje na mapie PvP to jak wpisze spawn to zeby teleportowal na spawn PvP, a nie na glowy spawn

Kazda odpowiedzi mile widziana i nagradzana jesli pomoze

P.S. Jestem na telefonie; D

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

Opublikowano

@up

Refyy co 1 dzień...poza tym to nie tobie ten skrypt piszę? :D Jak napiszę to ci dam i powinno działać. Temat do zamknięcia, bo na PW dam xD

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Sora, za ten ref, ale chciałem dziś :/. Mało tematów pisze, więcej postów. Jeszcze raz sorka. Zapamiętam :). Oki to daj na P.W. Ale jak będzie działać to poproszę o zamkniecie :). Muszę być pewny ;)

Opublikowano

Na 3 znalazlem rozwiazanie ale nie wiem czy prawidlowe. Na kazdym swiecie bedzie inna ranga. I jak bede pisac /setspawn to dopisze nazwe grupy i bedzie giciorek. Ale jeszcze pozostaly pierwsze 2 ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...