Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor sie nie wlacza.

RevoTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Chcialbym prosic o pomoc fachowcow ktorzy sie znaja na pctach.

Moj problem zaczal sie kilka dni temu.Przy wlaczeniu komputera nie wyswietlal sie obraz..dopiero po kilku resetow zalapal..raz wlaczy sie do momentu napisu Zapraszamy w win xp a czasem nawet gasnie po logu plyty glownej albo wcale..Gdy wlacze sam monitor to wyswietla sie logo firmy Benq a po tym jest napis No signal cos tam tak samo jest gdy

wlacze pc. Napisze wam ze gdy wlaczylem pc to przez sluchawki bylo slychac dzWiek wlaczajacego sie windowsa xp..czyli bylem na pulpicie a obrazu nie bylo.

Biosu nie resetowalem , karta jest docisnieta.

zasilacz firmy fever

Opublikowano

Zasilacz no name więc też mógł się do tego przyczynić. Najlepiej jak byś z kartą zmienił zasilacz na przynajmniej corsair, fortron lub drożej deus g1.

Opublikowano

Noo mam nadzieje ze to zasilacz a nie karta. Pan z mojej miejscowosci gdy mu opisalem problem powiedzial mi ze to cos z zasilaniem jest nie tak. Ale powiem Wam ze myslalem ze to monitor dostal zawaku ale to jednak zasilacz. Jaki polecacie zasilacz ze sklepu do 120 zl ? Nie interesuja mnie strony typu allegro bo nie mam jak kupic.

Opublikowano

Noo mam nadzieje ze to zasilacz a nie karta. Pan z mojej miejscowosci gdy mu opisalem problem powiedzial mi ze to cos z zasilaniem jest nie tak. Ale powiem Wam ze myslalem ze to monitor dostal zawaku ale to jednak zasilacz. Jaki polecacie zasilacz ze sklepu do 120 zl ? Nie interesuja mnie strony typu allegro bo nie mam jak kupic.

W tej cenie poszukaj fortrona lub corsaira 400w/450w. I za 120zł będą to raczej używane zasilacze i z allegro. Niby dlaczego nie możesz z allegro?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...