Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny błąd

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PPM na skrót od trainera >> uruchom jako administrator + w trybie zgodnosci z winxp servie pack 3 - spróbuj tak :)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Wyłącz plik stronicowania (pamięć wirtualną) lub go powiększ

http://pl.wikipedia.org/wiki/Brak_pami%C4%99ci

Spróbuj też od nowa pobrać trainer z innego linku bądź odpalić w trybie zgodności tak jak @UP napisał. Pobierz najnowszego Netframeworka oraz Microsoft C++ Redistributable Package

Opublikowano

PPM na skrót od trainera >> uruchom jako administrator + w trybie zgodnosci z winxp servie pack 3 - spróbuj tak :)

Nadal to samo.

Wyłącz plik stronicowania (pamięć wirtualną) lub go powiększ

http://pl.wikipedia.org/wiki/Brak_pami%C4%99ci

Spróbuj też od nowa pobrać trainer z innego linku bądź odpalić w trybie zgodności tak jak @UP napisał. Pobierz najnowszego Netframeworka oraz Microsoft C++ Redistributable Package

Ok. Mam co tu powybierać?

1377328106-U649038.png

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Najpierw zrób resztę rzeczy które napisałem. Jeśli masz 8GB pamięci RAM to nie powinno być takich błędów, odznacz "Automatycznie zarządzaj rozmiarem...", niżej zaznacz "Bez pliku stronicowania", daj Ustaw i OK. Tak z każdą partycją

Opublikowano

Z każdym trainerem jest tak samo. Uruchomienie jako administrator i ustawienie trybu zgodności też nic nie dało.

Przy instalacji Netframeworka wyskoczyło, że jest niepotrzebny, gdyż jest częścią mojego systemu. Przy Microsoft C++ Redistributable Package 2010 wyskoczyło, że został wykryty na komputerze.

Teraz robię tą pamięć wirtualną tak jak napisałeś i wyskakuje takie coś:

Mam to pominąć ?

1377337391-U649038.png

Opublikowano

Tak, jednak nie jestem pewny czy to coś da. Według błędu niby powinno ale nie mam pewności czym dokładnie był spowodowany. Zainstaluj C++ 2012

Opublikowano

Tak, jednak nie jestem pewny czy to coś da. Według błędu niby powinno ale nie mam pewności czym dokładnie był spowodowany. Zainstaluj C++ 2012

Ten manewr z pamięcią wirtualną nic nie dał. Nadal to samo. Zainstalowałem C++ 2012 i nic.

Dodam, że po zamknięcie tego error i okna cheat engine wyskakuje takie coś:

1377339943-U649038.png

1377339946-U649038.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...