Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Słup światła wydobywający się z postaci w skyrim

tomeg666

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Albo poprostu cię zbugowało w grze ^_^

Musisz zapisać swojego save na pulpicie, z gry, zrobić reinstall gry, włączyć i zobaczyć czy niema ;)

Jeśli to nie pomoże pisz .

Pozdrawiam!

Opublikowano

Najprawdopodobniej są to resztki jakiegoś buffa. Od kiedy to masz? Robiłeś jakiegoś questa?

Nie wiem od kiedy, ale długo z tych chodzę. Cały czas robie questy, więc trudno będzie powiedzieć przez którego.

Albo poprostu cię zbugowało w grze ^_^

Musisz zapisać swojego save na pulpicie, z gry, zrobić reinstall gry, włączyć i zobaczyć czy niema ;)

Jeśli to nie pomoże pisz .

Pozdrawiam!

Nie działa

Opublikowano

efx - to wszystko jest zapisane w savie z gry.

topic - skoro nie pamiętasz questa to będzie problem. Najłatwiej będzie wczytać save. Zaraz ogarnę komendy na buffy.

Opublikowano

Save nie wczytam bo trochę czasu z tym grałem xD Pojawiło mi się to jak robiłem misje z Dawnguarda i jakieś randomowe poboczne. Myślałem, że to własnie przez Dawnguarda, więc go chciałem skończyć, ale jednak to nie to xD

Opublikowano

Save nie wczytam bo trochę czasu z tym grałem xD Pojawiło mi się to jak robiłem misje z Dawnguarda i jakieś randomowe poboczne. Myślałem, że to własnie przez Dawnguarda, więc go chciałem skończyć, ale jednak to nie to xD

Masz czystą wersję gry? Tzn bez modów? :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tak

Więc to jakiś nietypowy bug gry. Powinieneś przenieść plik z zapisami w bezpieczne miejsce i zainstalować grę od nowa. W plikach zapisu na pewno nie ma nic co by odpowiedało za tę latarnie. :)

Opublikowano

Więc to jakiś nietypowy bug gry. Powinieneś przenieść plik z zapisami w bezpieczne miejsce i zainstalować grę od nowa. W plikach zapisu na pewno nie ma nic co by odpowiedało za tę latarnie. :)

Już tak robiłem i nic.

Opublikowano

Już tak robiłem i nic.

Więc pewnie pozostaje gra od nowa. Możesz napisać do działu programistów. Może oni Ci pomogą bo tu chodzi o coś co jest zapisane jednak w pliku zapisu gry. trzeba to znaleźć i usunać. :)

Budowniczy
Opublikowano

Jest możliwość zaczęcia też gry od nowa, bo jak ci tak dokucza ten błąd.

Albo poprostu znajdz save na internecie i wtedy możesz pobrać ;)

To był poprostu bug, niema co gadać :P

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dany efekt wynika z zbugowanego save'a.. Podczas efektu jakiegos buffa czy innej czarodziejskiego shitu wystapil blad nadpisu danych przez co efekt wizualny nie znika, a dana opcja buffa owszem. reinstal nic nie pomoze jak juz sam zauwazyles. Dane save'a tez ci nie pomoga (chyba ze znasz sie na jedyku danego pliku).

Masz 2 opcje:

1. pobrac inny save z neta
2. Zaczac gre od nowa

Bug ten wystepuje prawdopodobnie jednorazowo jesli jednak znow by sie powtorzyl to to oznacza ze jest to wina pliku gry czy tez danej linijki kodu gdzie dany czarodziejski shit zostal napisany.

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Budowniczy
Opublikowano

No chyba myśle, że problem rozwiązany.

Tak jak ja i moi poprzednicy pisali, tak niech właściciel tematu zrobi i będzie miał wszystko dobrze ;)

Sprawdzałem to na moim 2 komputerze, ponieważ miałem takiego właśnie buga kiedyś :)

Więc musisz pobrać save'a z internetu, bądz zacząć grę od nowa!

Pozdrawiam ;)

P.S. Jeśli temat rozwiązany i chcesz abym na 100% zamknął temat napisz na PW, bądz tutaj w odp. ^_^

Opublikowano

Problem rozwiązałem. Przeczytałem na necie, że ten słup światła pochodzi z dawnguarda i żeby go wyłączyć muszę iść do tego miejsca, co była matka Serany. Nie chciało mi się tego robić, więc to olałem. Zacząłem robić misje fabularne i samo znikło :D Dzięki wszystkim za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...