Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

METIN2.PL Problem... 2013

matik988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z Metinem. To zaczne od poczatku. Gdy weszla ta nowa platforma GameForgeLive , teraz z tad trzeba pobierac Metina.. Chcialem sobie na luzie zagrac z kolegami. Ok, pobralo sie , zainstalowalo i kliknolem Graj teraz . Wyskoczylo okno patchowania , okey wszystko pieknie, az tu nagle po pewnym czasie patchowania , patchowanie sie zatrzymuje albo zaczyna od poczatku ... zaznacze ze ciagle sie patchuje (gameforgelivesetup.exe). I wlasnie w tym mam problem , co z tym zrobic ?! Czytalem na roznych forach , ale to nic nie pomoglo. Prosze o szybka i wlasciwa odpowiec.

P.S Sorki jak zly dzial, nie wiedzialem gdzie napisac...

Opublikowano

"Czekaj aż skończy. Będzie się wracało,i ładowało od nowa,aż końcu się spatchuje."

Ale zrozum mi sie zacina i stoi w miejscu, a od czasu do czasu sie cofie. Np.teraz mi sie zacielo juz z 10raz....-,-

Teraz wyskoczyl blad, patrzcie jaki :

Rozpakowywanie pliku nie powiodlo sie.

Wystapil blad podczas pobierania (URL/gflive/gameforgelivesetup.exe.lz kod bledu 0 pozycja 7680775 rozmiar 0)

Plik nie mogl zostac dekompresowany

Sciogniecia pliku nie powiodlo sie.-

http://patch.metin2.pl/gflive/gameforgelivesetup.exe.lz

Co mam z tym zrobic?!

Opublikowano

Ja to bym pobrał clienta ponownie i spróbował zainstalować/spatchować metka na drugim dysku lub w innym folderze.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...