Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, ostatnio przez całe dnie wbijam do silka, normalnie taki szlag mnie trafia i wpadłem na taki pomysł żebyśmy wszyscy zaczęli wysyłać emaile do JM w sprawie botów..Jak to zrobić i co można zrobić.Aby wysłać email należy zalogować się na stronce silka www.joymax.com/silkroad , po prawej stronie powinien być przycisk support potem klikamy na "Contact Support" i potem klikamy na "Type Concent" i piszemy do nich maila w sprawie botów.W silku,w gildi,uni akademi czy na global czacie namówcie kolegów i innych ludzi na zrobienie tego samego...Żadne slave watchery nie rozjeb... tego gówna...Napiszcie co o tym myślicie.Pamiętajcie dla chcącego nic trudnego!

Punisherka.png
Opublikowano

Czy to aby nie jest forum dla botterów? To tak jakby na forum na forum złodziei pisac żeby przestac krasc. IMO to z takimi pomysłami to na silkroad-online.pl/forum prosze probowac.

Pozdrawiam serdecznie.

// edit

A to że goldfarmy przeszkadzaja to trudno. Nic sie nie da z tym zrobić.

Opublikowano

To nic nie da ... Myślisz że oni każdą wiadomość czytają? Mają program który automatycznie wysyła wiadomości... Isro upadło .. Taka prawda, czas przenieść się na inne wersje silka, bądź inna grę.Pozdrawiam.

Admin Cienia
Opublikowano

Te goldfarmy które widzicie to przemysł goldfarmeski z chin, ten inter idzie w grube miliony sumując. ;] Tak łatwo tego nie odpuszczą.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak jak napisal D&G, boty rozwijaja sie na skale majowa, i nie da sie ich tak po prostu zlikwidowac, napewno Joymax ma ustawionego takiego bota co jak im wyslesz jakas wiadomosc to ci wysla jakas wiadomosc co kazdemu wysylaja...po prostu isro jest jedna z prac gdzie sie nie narobisz a zarobisz...nie wychodzac z domu oczywiscie... ;)

Opublikowano

koleś ile ty grasz w silka, że takie pomysły podsuwasz? boty są i będą... nasze maile tego nie zmienią ;).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

ja polecam ruSRO, wiem ze ostatnio jest coarz gorzej z wejsciem bo az dochodzi do 20min wbijania, ale mozliwe ze ruscy cos tym zrobia i opanuja boty.