Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z zapisywaniem stanu gry w Moich Dokumentach! PILNE PROSZE O POMOC

poland190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj wieczorkiem pobrałem DiRT 3, jednak nie chciało zapisać stanu gry. Poszprałem troche w necie i znalazłem to: http://www.maxxpreston.pl/tech/fix-na-problem-z-zapisywaniem-stanu-gry-drit3-tdu-gow/
Zrobiłem to wszystko tak jak na stronie, lecz nie chciało się naprawić. Dzisiaj odpalam kompa chcem sobie pograć w gierke a tu mi wyskakuje że niema danych gry (save). Weszedłem do folderu Moje Dokumenty i sie okazało Że tam NIC niema! Wkurzyłem się, ponieważ jest jeszcze 2 problem z tym. Otóż żadna gra nie chce sie zapisać. Ani NFS shift 2, ani euro truck simulator 2 i inne gry. Prosze o pomoc! Dożucam screena

x

Budowniczy
Opublikowano

Musisz pobierać save z internetu, np. Save do gry (NAZWA GRY) ukończone 100% bądz 0% :D

A więc musisz pobierać save do gier z neta, innego rozwiązania na ten problem nie ma.

A z innymi grami też tak samo, a wina wszystkiego leży z systemem, jakoś tak na twoim kompie jest i to jest właśnie jeden błąd, a niszczy wszystko -_-

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...