Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

rocks12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Odrazu napiszę, że przepraszam jeśli taki temat już był ale potrzebuję pilnie pomocy :/ Otóż, ostatnio napaliłem się żeby pograć w minecrafta i chciałbym wykorzystać te ostatnie dni wakacji w świecie "pixelowym" bo pogoda niestety nie dopisuje.. Instalując minecrafta napotkałem się na znany wszystkim błąd "Bad card video drivers". Zapewne to było po aktualizacji javy bo wcześniej mi działało dobrze. Próbowałem odinstalować jave i wgrać inne lecz nic, następnie próbowałem poradników z YouTuba, mianowicie chodzi o wejście w menadżer urządzeń i w kartę graficzną i "Zaktualizuj kartę graficzną" komputer pokazuje, że karta graficzna jest aktualna więc nie wiem w czym problem... czytałem też na innym forum, że trzeba ręcznie zaktualizować ale nie moge znaleźć sterowników :/

Moja karta graficzna "Rodzina mikroukładów Mobile Intel® 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)"

Proszę nie piszcie mi, że komputer sie nie nadaje do gry w tą grę bo jeszcze niecały miesiąc temu w nią grałem. A może problem leży gdzie indziej? Prosiłbym o pomoc :/

Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Budowniczy
Opublikowano

Wiesz co ? Napisałeś nawet w nieodpowiednim dziale, a problem był już ze 100 razy rozwiązywany ?

Popatrz na dział Minecraft, zanim, coś napiszesz, o błędzie tej gry ...

Ale co do błędu: To formatuj kompa i może ci zadziała, format, możesz pod swój system na YouTube wpisać, i gdy to zrobisz, restat kompa, reinstall gry, instalujesz grę, włączasz i grasz.

Myśle, że to coś da, ale niewiadomo :P

Pozdrawiam!

Opublikowano

Przepraszam, że w złym dziale.. Reset kompa miałem z tydzień temu ? Probówałem reinstalować instalować i jak wyżej napisałem oglądałem poradniki z youtube i nic..

Budowniczy
Opublikowano

Problem leży ze systemem, jeśli format nie podziała, nic nie zdziałasz, nie zagrasz w Minecraft'a.

Spróbuj zrobić format, inaczej komp, nie pociągnie już Minecrafta.

Minecraft' jest taki, że on zapamięta sterowniki z tamtego miesiąca, roku, ostatniego grania, i wtedy musisz je co jakiś czas aktualizować, lub poprostu formatować dysk...

A więc jeśli opisanie przezemnie, informacje nie pomogą, nie zagrasz w Minecraft'a, ale tak to z grami bywa, raz działa raz nie :O

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...