Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki model kupić PS3

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki model najlepiej kupić PS3? Bo na gwiazdke sobie kupuje, jak ceny jeszcze bardziej spadną. Z iloma GB'ami pamięci kupić?

Nie piszcie żebym kupił PS4 XO, takie posty będę zgłaszał.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Coś z serii CECH-25xxB CECH-30xxB albo Super Slima 500gb CECH-40xxB

Sam musisz wiedzieć ile pamięci będziesz potrzebował, im więcej gier czy filmów na dysku tym więcej pamięci.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To ma bardziej służyć do celów Gamingowych. Myślałem, że 120 GB spokojnie starczy. Jak coś to nie chce przerabiać konsoli.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Myślę, iż 120-250GB powinno Ci spokojnie wystarczyć.

Chyba że masz zamiar kupić wszystkie gry na PS3 i je zainstalować ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Właśnie się zastanawiałem, ale w pełni nwm, bo to kosztuje chyba 195 zł rocznie. A to wgl jakieś fajne gry oferuje za darmo? Gry dostaje się pudełkowe?

@200 post ;)

skcg.png

by kml14

Opublikowano

195zł to jest pryszcz, tyle kosztuje przecież nowa gra...

W ramach PS Plus co miesiąc otrzymasz 3 - 4 gry na PS3 w wersji cyfrowej, dwie gry na Vitę też w wersji cyfrowej oraz masę zniżek na gry w PS Store, szybszy dostęp do beta testów gier, darmowe avatary i motywy.

Gry dają naprawdę fajne, we wrześniu między innymi Assassin's Creed III, ostatnio dali BF3, Mafia 2, Spec Ops The line, poprzednie miesiące też były syte.

Opublikowano

195zł to jest pryszcz, tyle kosztuje przecież nowa gra...

W ramach PS Plus co miesiąc otrzymasz 3 - 4 gry na PS3 w wersji cyfrowej, dwie gry na Vitę też w wersji cyfrowej oraz masę zniżek na gry w PS Store, szybszy dostęp do beta testów gier, darmowe avatary i motywy.

Gry dają naprawdę fajne, we wrześniu między innymi Assassin's Creed III, ostatnio dali BF3, Mafia 2, Spec Ops The line, poprzednie miesiące też były syte.

Dzia jutro plus. To moze zakupie sobie ;d. Ale czy tymi wersjami cyfrowymi można handlować na allegro? Bo ja nie mam vity, więc mi nie potrzebne do niej gry ;-)

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Dzia jutro plus. To moze zakupie sobie ;d. Ale czy tymi wersjami cyfrowymi można handlować na allegro? Bo ja nie mam vity, więc mi nie potrzebne do niej gry ;-)

Nie można, gier na Vitę nie musisz pobierać, przecież sam sobie wybierasz czy chcesz pobrać daną grę czy nie.

Opublikowano

Nie można, gier na Vitę nie musisz pobierać, przecież sam sobie wybierasz czy chcesz pobrać daną grę czy nie.

No w sumie ;-). Dobra to i tak warto, bo przez cały rok wpadnie 1 fajna gra i wszystko zwróci .

Może tak się trafić, że kupie 1 grę, a potem na PlayStation+ dostane tą grę, co w tedy? Będę miał 2x tą samą grę ?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Co wtedy? nic... wersje pudełkową możesz sprzedać a pobrać sobie cyfrową o ile chcesz...

Mi się tylko raz zdarzyło, że w PS+ była gra którą miałem na płycie/lub przeszedłem na konsoli. Był to RDR we wrześniu 2k12, pudełkową sprzedałem i pobrałem sobie cyfrową.

Opublikowano

Co wtedy? nic... wersje pudełkową możesz sprzedać a pobrać sobie cyfrową o ile chcesz...

Mi się tylko raz zdarzyło, że w PS+ była gra którą miałem na płycie/lub przeszedłem na konsoli. Był to RDR we wrześniu 2k12, pudełkową sprzedałem i pobrałem sobie cyfrową.

AAa, ok. dzięki, znowu ;D. Nie wpadłem na tą opcję. Wiesz, ja nie myśle logicznie ;D.

@Temat można zamknąć

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...