Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Timeout connecting to master server, try again later.

XRobertXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś [po paru miesiącach] naszła mnie ochota na grę w Infestation. Wszystko pięknie ładnie gra się uruchomiła, klikam play game, wybieram "private servers" i wyskakuje tytułowy error. Trudno. Klikam "oficial servers" znowu ten sam napis mnie przywitał.

Antywirus jak i zapora są wyłączone, komputer był skanowany, defragmentowany, czyszczony ccleanerem, router był resetowany, gra reinstalowana jak i steam, aktualizowany pb. Niestety żadna z podanych powyżej opcji nie zadziałała nadal wita mnie ten sam error. Jeżeli ktoś już się uporał z tym problemem, lub ma jakikolwiek pomysł na naprawienie tego to bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Może być parę powodów.

1. Uwalone pliki. Odinstaluj grę i usuń wszystkie pliki. Później pobierz wszystko od nowa launcherem. Na oficjalnym forum pisali że niektórym to pomagało.

2. Problem po stronie usługodawcy internetu. Jeżeli masz neostrade to warto było by do nich zadzwonić ponieważ często im się zdarza coś spieprzyć.

2. Problem po stronie serwerów Infestation. Po prostu poczekaj parę godzin. Wczoraj wprowadzili patcha więc możliwe że coś zjebali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...