Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Helikopter

Pusiux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowym graczem warrocka i grajac na mapach paragona i crater zauwazyłem ze gracze namierzają helikopterami inne helikoptery . Wszystkie rakiety zawsze trafiaja w cel. Moze mi ktos powiedzieć jak się namierza helikopterem inne helikoptery?

Opublikowano

Musisz ustawić celownik na wrogi helikopter, najlepiej zmień widok kamery (przycisk V) i trzymaj shift, namierzy i możesz strzelać :) To samo jest z bronią STRINGER dla heavy troopera, namierzasz shiftem i trafiasz w cel :) Działa to tylko na samoloty i helikoptery. Czołgów i innych pojazdów nie namierzysz. Ludzi oczywiście też nie xD

Opublikowano

Którego shifta używasz? Prawego, czy lewego. Zobacz w ustawieniach sterowania. Może jest pod innym guzikiem.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Może po prostu jesteś za daleko od celu, a może latasz helikopterem który nie namierza.

Helikopter Apache może namierzać inne chyba nie.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Ale na paragona nie ma apache a inni namierzaja ja juz sam nie wiem. w ustawieniach nie ma zadnego namierzania. Namierzam lewym shiftem.

Opublikowano

Ale na paragona nie ma apache

Na tej nowej pargonie są Apatche 2 w każdej bazie

Wyglądją one tak:

1377181926-U390167.jpg

w ustawieniach nie ma zadnego namierzania

Jest w Kontrol w 2 i chyba 3 zakładce

1377182548-U390167.png

Jak wsiadziesz do helikoptera to kliknij dwa razy V

Wystarczy raz nacisnąć :D

982831457370434390167.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...