Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zed aka. Refy

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań

1.Warto kupić skórkę do Zeda? Dziś odbiorę RP za refy i myślę nad skórką do niego bardzo podoba mi się tylko nie wiem czy warto, może jednak Vayne Heartseeker?

2. Na stronie z refami pisze że mam już 10 kont 10 lv. jednak tylko 5 odebrałem. Czy nagrody również odświeżają się do 72h?

csyt2-signa.png

Opublikowano

Mam kilka pytań

1.Warto kupić skórkę do Zeda? Dziś odbiorę RP za refy i myślę nad skórką do niego bardzo podoba mi się tylko nie wiem czy warto, może jednak Vayne Heartseeker?

2. Na stronie z refami pisze że mam już 10 kont 10 lv. jednak tylko 5 odebrałem. Czy nagrody również odświeżają się do 72h?

2.Konta odświeżają się co 72h, nagrody powinny być instant.

1. Jak dla mnie klasyczny Zed jest lepszy, a Heartseeker Vayne jest zbyt różowa....sam do Vayne kupowałem skina to się zdecydowałem na Aristocrat.

Opublikowano

Bierz Zeda, nie wiadomo kiedy będzie na przecenie jak jeszcze nigdy go nie było. A Vayne może kiedyś na wyprzedaży dorwiesz.

Zed ma jeden z lepszych skinów w grze imo

Opublikowano

Mam kilka pytań

ja bym na razie kupil do tej postaci ktora grasz czesciej, oby dwa sa swietne :> lecz wybralbym zeda a potem vayne ;]

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Vayne to mój ulubiony ADC - ogólnie bardzo dobrze znam się na ADC, mid i top to Zed. Zed bardzo ładne animacje z Q i E ma dlatego chyba jego wybiorę.

Czekam na ODP. 2

csyt2-signa.png

Opublikowano

jak mial bym wybierac pomiedzy tymi 2 skorkami bral bym zeda ,lepsze animacje skilli no i ogolnie ladna skorka i splash art

co do refow odswiezaja sie co 72h a nagrody chyba odrazu

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Kupuj Zeda :) Bardzo ładny skin. Vayne jest obleśna :/ Wszystkie skórki do niej są takie.

Co do 2 pytania to już ci wszyscy napisali.

.

.

.

Jak się uprzesz to możesz czkać na promocje skórki do Zeda a potem do Vayne w promocji.

Opublikowano

Zed ma bardzo fajną skórkę, jeśli Ci się podoba to się nie wahaj tylko bierz.
Jeśli zastanawiasz się również nad Vayne to nie bierz Heartseeker tylko Dragonslayer, gdyż jest ładniejsza. :P

siema.

Opublikowano

Mam już 10 refów 10 lv. na stronie jest zaktualizowane czekam 2 dni aż wyskoczy Reedem (odbierz) i nie ma tego za chuja co jest?

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ja czekam na RP teraz i czekam 2.5 dnia mimo iż pisze 10 lv x 10 ale nie ma tej zjebanej nagrody...

csyt2-signa.png

Opublikowano

Dziś o 1 w nocy miałem 9 lv na 1 koncie, o 10 była aktualizacja i mam już refy na RP podobno nagrody są instant, a jednak nie dostałem.

csyt2-signa.png

Opublikowano

O właśnie, napisałem dziś do supportu ale o FPS'y podczas gry (dokładniej skille lucka 10 fps). Mogą przy okazji coś sprawdzić?

csyt2-signa.png

Opublikowano

Kompletnie Cię nie rozumiem. Zrobiłeś 10 reff. dziś skończyłeś ostatnii i myslisz ze to dziala od razu że bedziesz miał zaliczone all konta? 72h mozesz czekac zanim system załapie lvl. który wbileś i bedziesz mial na stronie do odebrania RP.

Opublikowano

Jak to jest z tymi refami? Kupiłem sobie 14refow. Gosc powiedział, ze dzis wieczorem sie zrobią. Strona w lolu dzis około 14mi sie odswiezyła z refami. Czy wieczorem będę miał od razu nagrody czy musze ponownie czekac na refresh?

Opublikowano

Kompletnie Cię nie rozumiem. Zrobiłeś 10 reff. dziś skończyłeś ostatnii i myslisz ze to dziala od razu że bedziesz miał zaliczone all konta? 72h mozesz czekac zanim system załapie lvl. który wbileś i bedziesz mial na stronie do odebrania RP.

Jesteś kretynem czy udajesz? Skończyłem 2 dni temu, a dziś mi się strona odświeżyła.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...