Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupujecie Luciana + skórkę?

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie kupuje - Kupiłem Aatroxa =.=

Btw. Ten hecarim będzie ciągle za 975?

nie ta promocja ma tylko 4 dni od dzis

nie kupie lucka gdyz czekam na wyprzedaz vladimira/talona/zeda

i mam juz sporo adc a ten jest slaby oprocz ulta

co do heca jako iż oglądam kuce skin jest brzydki chociasz sam riot mowil ze chca zrobic skina aka mlp ale robiac go do heca nawet o tym nie mysleli...

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Nie grałem, ale oglądałem grę ziomka z Diamond 1. Szło mu dosyć średnio (Quinn i Vayne zabijały go). miał state 3/7 i jakieś asysty, ale w tf zajebał ulti we wrogów i Quadra wpadła. Ostatecznie 8/9 + z 5 asyst. Jak dla mnie postać dość trudna do ogarnięcia, może nie tak jak Draven, ale dość.

Co do skórki to bardzo przeciętna, jedynie to co w niej fajnego, to to, że jak teleportuje się do bazy to pojawia się fotel na którym siada. Moim zdaniem to za mało, wole zrobić z Koniora kuca ponny :).

To Draven jest trudny??? Ciekawy jestem czego się jeszcze dowiem na tym forum. Jedyną ciężką rzeczą na Dravenie jest używanie 3 toporów naraz, reszta jest po prostu dziecinna.

Lucian jest strasznie manożerny i moim zdaniem jedynym dobrym jego skillem jest ten dash. Ma naprawdę mocną właściwość dzieki czenu idealnie kontrujemy np. Nasusa.

Opublikowano

Co do tematu:

Ja zbieram na Luciana. Dobry ADC i kusi Mnie ten bonus, przy walce z Threshem (Jak Thresh Mnie zabije, to będzie flame, że support kille zalicza xD)

Można utrzymywać sporry dystans i harrasować przeciwników. Dodatkowo dobry ult, jak dla Mnie.

Skinów wgl. nie kupuję, więc czekam, aż Lucian kosztować będzie 6300 PZ

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Postać fajna , myślę że jeśli lubisz nim grać to możesz kupić skórkę , która ładnie wygląda podczas ładowania postaci jak i gry oraz ma lekko zmienione efekty.

Opublikowano

To Draven jest trudny??? Ciekawy jestem czego się jeszcze dowiem na tym forum. Jedyną ciężką rzeczą na Dravenie jest używanie 3 toporów naraz, reszta jest po prostu dziecinna.

Lucian jest strasznie manożerny i moim zdaniem jedynym dobrym jego skillem jest ten dash. Ma naprawdę mocną właściwość dzieki czenu idealnie kontrujemy np. Nasusa.

Wypowiedział się ten kto nie grał Dravenem

facepalm.jpeg

Draven może mieć 2 topory. Q użyte.

@topic

wg. mnie nie opłaca się kupować, bo jeśli źle użyjesz ulti to nie trafisz nikogo. Są już lepsze champy jako ADC. Typowy Draven/Caitlyn/Vayne

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

29/5/15 i quadra gdzies po drodze wleciala. Takie staty wyciagnalem w 1 grze luckiem. Postac jest bardzo mocna nie wiem jak wy nia gracie ze taka fala hejtu leci na nia. A postac kupilem ze skorka i powiem ze jakas najgorsza tez nie jest z porownaniu do aatrox'a imo

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

W League of Legends nie ma czegoś takiego jak słaba postać.

Niektórzy potrafią wygrać Soraką na midzie i innymi troll pickami.

Szczerze nie ogarniam was ludzie.

Ostatnio był flame na Aatroxa moim zdaniem postać nie trudno skontrować.

Wszyscy uważają że Lucian jest słaby, ponieważ nie mogą nic nim zabić i grają za bardzo agresywnie, każda postać wymaga innej odpowiedniej taktyki.

@topic

Skin jak dla mnie naprawdę fajny, chyba go kupie.

Ma nowe animacje AA, ulti, zmiana koloru Q i te cofanie. Moim zdaniem się opłaca.

Propo skina do hecarima, także jest fajny(dla mnie).

Nigdy nie patrz na opinie innych gdy kupujesz postać, skina ponieważ każdy ma inny gust, i to jest skin dla ciebie nie dla kogoś.

Tyle odemnie

Pozdrawiam

Opublikowano

Kuzyn kupil , gralismy . Jego 1 gra wygladala tak ze z ulta gosciowi 3/4 zycia zabral ( ja ksilem cait :D ) ale postac ogolnie dobra. Zmierzylem sie z nim 1vs1 i prawie by mnie rozjebal , a ja gralem postacia ktora gram od 2msc . Na pierwszy rzut oka Lucian jest zajebisty ;) Sam nie wiem czy go nie kupie .

Opublikowano

Tak mówcie ,ze jest słaby bla bla kiedy pro gammerzy jeszcze go dobrze nie opracowali i nim nie grali .

Ja poczekam na MS może zobacze co DoubleLift nim zrobi ( Najlepszy ADC jak dla mnie ) .

Skin nie wart kupna głupio wygląda . Art słaby .

Opublikowano

miałem zamiar kupić ale z niego zrezygnowałem zagrałem z nim/ przeciw niemu parę meczy i stwierdzam, że ta postać to nic specjalnego. :(

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...