Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupować czy nie? PS3

Nasgoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić PS3 do 600 zł z grami bądź ~500zł bez gier (ogólny budżet to 600-650zł) znalazłem jedno dość tanio i mam pytanie czy się opłaca ? Ponieważ nie znam się na tych konsolkach dlatego pytam wam.Tutaj macie link.:

Ewentualnie jak możecie podajcie link do jakiejś innej konsolki. I najlepiej w okolicach Wrocławia (wolę odbiór osobisty)

I jeszcze chciałem dodać, że mam zamiar grać na TV SONY KL50W2K albo na starym ~20cali tv z "du*ą"

Z góry dzięki.

1867258945.png
Opublikowano

Witam, jeszcze raz.

Jak chciałem się zgłosić do gościa który sprzedaje te ps3, wchodzę patrzę a ogłoszenie już nieaktualne...

Dlatego prosiłbym o doradzenie konsolki ~500zł najlepiej z wrocławia. Nie, że nie szukałem poprostu się nie znam a nie chce kupić czegoś co mi po miesiącu siądzie ...

Jutro jeszcze podeśle linki na upatrzone konsole i zobaczycie jak tam z nimi jest.

@PS

A jeszcze jedno pytanko opłaca się kupić super slim 12gb? niska cena a dysk chyba można dokupić? czy czymś jeszcze się różni od poprzedników?

1867258945.png
Opublikowano

Super Slim jest jedynie mniejsza od poprzedników, niczym się nie różni, ma podobny sposób wkładania płytek jak w PS2, tylko, że tutaj się pokrywa zsuwa.

Dysk można dokupić i w dziecinnie śmieszny sposób zamontować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...