Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DeadZ][Problem] Out of system memory

Alienator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić wam mój problem z grą Dead-Z. Otóż gdy wchodzę na jakiś serwer i mam ładowanie mapy pasek dochodzi do końca, chwile później robi się czarny ekran i od razu dostaje Crasha z błędem "Out of system memory".

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

Z góry dziękuje.

Administracje przepraszam za nie dodanie Prefixu w temacie. Z pokorą przyjmę karę.

Opublikowano

Miałem tak samo ale z deadz ;d ( nie martw sie, ze nic nie wiem o warz, bo je mam ) musisz mieć wiecej pamięci Ram, ile masz i jaki sys. Operacyjny posiadasz? I czy 64 bit czy 32 ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Miałem tak samo ale z deadz ;d ( nie martw sie, ze nic nie wiem o warz, bo je mam ) musisz mieć wiecej pamięci Ram, ile masz i jaki sys. Operacyjny posiadasz? I czy 64 bit czy 32 ?

4Gb / Win7 / 32Bit | Dodam że działało mi normalnie DeadZ ale zrobiłem formata i pojawiły się te problemy.

Przed chwilą zrobiłem restart komputera i pojawił mi się nowy błąd

"D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx error"

oraz

"Runtime error 203 at 01A6C450"

Opublikowano

Oto jest fix: wyszukaj folder w którym masz plik CMD i otwórz za POMOCĄ ADMINISTRATORA TO WAŻNE, następnie wpisz:

bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 potem kliknij ENTER.

Zrestartuj komputer i ciesz sie gra!!

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...