Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Opis Pacza 3.10a

Gość yoogy0130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O widze ze trinity force wraca znów do żywych.

Nie dosć ze ten item dostał buff'a (moim zdaniem lepeszy jest pewny boost do ms niz szansa na slow'a) to jeszcze staniał.

I najważniejsze dodatkowe obrazenia to teraz nie 150% bazowego ad tylko 200%.

Coś czuje ze rękawiczka będzie coraz mniej popularna.

Opublikowano

Ja pierdole nerf BotRK niedługo vayne = BT

Juz dawno Riot chciał znerfic ten item bo był kupowan w kazdej grze a Riotowi nie podoba sie jak jest cos popularnego m.in. Świętej Pamięci Bulwark.

Widać ze ostatni nerf BotRK (zmiejszeni czasu kradziesz ms do 3 sec) nie zadowlił Riot'u więc będą go jeszcze dalej nerfic aż bedzie gównem.

Opublikowano

Juz dawno Riot chciał znerfic ten item bo był kupowan w kazdej grze a Riotowi nie podoba sie jak jest cos popularnego m.in. Świętej Pamięci Bulwark.

Widać ze ostatni nerf BotRK (zmiejszeni czasu kradziesz ms do 3 sec) nie zadowlił Riot'u więc będą go jeszcze dalej nerfic aż bedzie gównem.

Nie, Riot powiedział coś takiego :

Nie chcemy aby DE BLEJD OF DE RUJEND KING był przeważnie dla postaci ranged (czyt. AD KIERY) dlatego znerfimy BOTRK tak do chuja pana mać żeby zasięg był równy = 0

csyt2-signa.png

Opublikowano

Widzę że Zac dostał mocnego nerfa na ulta, Yi dostał lekkieko nerfo-buffa (a raczej Buffa, bo medytacja została bufnięta), Riven wreszcie zrobili że może przeskakiwać przez obiekty i widzę że lekko Buffnęli LeBlanc. Twitch dostał dosyć mocnego nerfa w Early game z tego co widzę.

Na itemy nie patrzę bo i tak podczas gry zastanawiając się co kupić zawsze sprawdzam co dany item daje.

Widzę natomiast że "nerf" Yi'a daje szansę przeciwnikom na walnięcie porządnego stun'a na niego, natomiast boli fakt iż medytacja została buffnięta, podejrzewam że jeszcze jeden taki buff i osiągnie poziom legendarnego leczenia AP Yi'a sprzed nerfów i reworka.

Opublikowano

Ten Trinity Force

Usunięto UNIKALNE Bierne − Czaroostrze

Obrażenia zwiększono do 200% podstawowych obrażeń od ataku (ze 150%)

Strasznie duży buff..

Opublikowano

w dupe niech sobie ten patch wsadza, w życiu nie miałem takich lagów w meczu jak przed momentem na przegranym rankedzie przez to że mnie i midera wypierdalało z gry ciagle...

Opublikowano

xxx, tera musze coś napisać, no super patch, trinity tańsze i ten pożeracz jak się w grze sprawdzi

@up ja nic lagów nie miałem lol

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

w dupe niech sobie ten patch wsadza, w życiu nie miałem takich lagów w meczu jak przed momentem na przegranym rankedzie przez to że mnie i midera wypierdalało z gry ciagle...

Miej chujowy net - zwalaj wszystko na riot. Lolfags logic.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

zjebany patch szczeże to czekałem na nerfa mastera ale nie tak małego :/ blejda of de rujned kinga znerfili bo był popularnym itemem kurna co jeszcze znerfia potki bo każdy je kupuje? co do LeBlanc to ten jej "buff" nic nie zmieni nadal będzie niegrywalna w chuj (mimo że ja nią zrobiłem 3 quadry :P)

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

Ja pierdziele. Czy oni chcą by zac był gownem? Co patch nerf dla niego, niedługo bedzie underplayed. I tak nieczęsto pickowany jest...

Opublikowano

Super, wczoraj kupiłem zaca, a dzis juz nerfa dostał:/

Mam dla ciebie poradę: Nie kupuj champów bo moje ulubione postacie wtedy nerfią

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Miej chujowy net - zwalaj wszystko na riot. Lolfags logic.

jaja sobie robisz? prawie co wejście do lola widać komunikat w którym osrzegaja przed lagami i dckami. a ty mi mówisz że mam neta wolnego? zabawne, crysis 3 i cs go chula aż miło. lol też chulał do jakiegoś tygodnia +/- w tył. nie jeden tu krzyczy że ma problemy więc nie jestem z tym jedyny. pozatym na weście za te problemy już sie posypały pare dni temu ip boosty dokładnie 20sztuk. (sam dostałem) jak i chyba każdy kto się tam logował, także sorry ale riot się sam do tego pucuje że ma problemy a ty mi mówisz że to ja je mam... lolfags logic... ;)

Opublikowano

jaja sobie robisz? prawie co wejście do lola widać komunikat w którym osrzegaja przed lagami i dckami. a ty mi mówisz że mam neta wolnego? zabawne, crysis 3 i cs go chula aż miło. lol też chulał do jakiegoś tygodnia +/- w tył. nie jeden tu krzyczy że ma problemy więc nie jestem z tym jedyny. pozatym na weście za te problemy już sie posypały pare dni temu ip boosty dokładnie 20sztuk. (sam dostałem) jak i chyba każdy kto się tam logował, także sorry ale riot się sam do tego pucuje że ma problemy a ty mi mówisz że to ja je mam... lolfags logic... ;)

Kilka razy na dwa miesiące ;)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Taaa bb mój mainie Twitch , ciekawe teraz kim grać jak nie twitchem na adc, on był op w early a do dupy w late, teraz jest do dupy w early,mid i late game, report riot plzzz.

Chyba muszę pozbierać teraz na cait by mieć adc ...

zbufowali mastera w early, a w late nadal sieka, gj riot, teraz jeszcze szybciej użyjemy ultimate :*.

napiszę tak jak to kiedyś annonymous miał nad avatarem "Better nerf irelia".

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

zjebany patch szczeże to czekałem na nerfa mastera ale nie tak małego :/ blejda of de rujned kinga znerfili bo był popularnym itemem kurna co jeszcze znerfia potki bo każdy je kupuje? co do LeBlanc to ten jej "buff" nic nie zmieni nadal będzie niegrywalna w chuj (mimo że ja nią zrobiłem 3 quadry :P)

Potki juz byly nerfione ;)

Co do samego patcha: Podoba mi się prócz nowej pasywki Trinity...

@UP

Co ty pierdolisz :O Twitch jest HyperCarry (czyli carryuje late game).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...