Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2.pl co dalej robic?

RodiniaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gram na solarze mam 18lat. gram bodym do 30lv..

eq :

helm na 1lv rege pz 30 %

bransa 15lv+6

buty 17lv 500pz

tarcza 1lv +5

zbroja od 9lv 5wart. ataku i 6na strzaly

ebo +4

ok 400 potek

i 1.6kk

i co mam teraz zrobic ? expic do 30lv czy kupic jakiegos riba +0 ? nie wiem ... nie mam pojecia dawno w metina nie gralem. a moze przeznaczyc na cos ta kase? na cos innego co mi pomoze wbijac szybciej lv ? nie wiem pomozecie ;/

Opublikowano

Zrób nowe konto, wbij 20sty, wybonuj zbroje żeby weszło 2k pz, zrób dropka na imha, tam podrop fms/rib, możesz też bić besty w dolinie orków.

Wbij fms'a chociaz na +6/7, potem robisz nowe konta 20 lv i mixujesz aż uzyskasz dobre średnie (chociaż ok 30%).

Kase sobie zostaw, śmierte postaraj się jakoś ulepszyć na +6/7, wybonuj i wsadź kd +3. Poza tym kup kilka żelaków +5, ulepsz na +7(ulepszacze dropią na pustyni) Przy dropieniu w imha zapewnie wypadnie Ci kilka tarcz na 21, je też by się przydało trochę ulepszyć i założyć ;)

Rozejrzyj się za jakąś bransa i wisiorkiem 1k, z takim eq już możesz brac się za expa ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

witam gram na solarze mam 18lat. gram bodym do 30lv..

Dobrze,że masz 18 lat.Gdybyś miał 19,byłoby Ci trudniej.

Dobij ten 30 na początek,kup 11 medali,i powoli rób lv konia,przy okazji bijąc metki w M2.

Opublikowano

Na tym lv co jesteś idź do lochu małp i nadrop medali. Jak zrobisz 10lv konia to wbij 35lv, zrób boja i bij metki w M2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dobrze,że masz 18 lat.Gdybyś miał 19,byłoby Ci trudniej.

Dobij ten 30 na początek,kup 11 medali,i powoli rób lv konia,przy okazji bijąc metki w M2.

Mialem napisac 18lv ale sie zamyslilem x]

Opublikowano

To, że masz 18 lat to nas nie interere.

A teraz rusz swojego woja i idź dropić medale, a potem sobie sprzedaj je, kup jakieś eq z hp i exp.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

To, że masz 18 lat to nas nie interere.

A teraz rusz swojego woja i idź dropić medale, a potem sobie sprzedaj je, kup jakieś eq z hp i exp.

Koleś on napisał wyżej że się zamyślił a co do konta nie rób nowego jak masz tą skrzynkę to dobij do 20 wybonuj zbroje do HPka (najlepiej 1k do 2 k hp ) Potem powoli drop na metka 25 lub 20 zrób potem lub kup jakiś miecz +90 lub +100 wartości ataku i na metki ciemności i zazdry z magią wal i będą lepszy dropy sellasz i za kase kupujesz lub ulepszasz eq i wbijasz wyżej lvl.

Ps: Powodzenia :)

logo2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...