Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

112 vs T34

Presidont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupuj 112 jesli chcesz uzywac dosyc czesto golda nawet celujac w weak-spoty 175mm penki moze nie wystarczyc, Fajabb ostatnio testowal ten czolg i wypadl tylko dobrze na pancerzu. Wszystkie premki na 8t naprawde sie roznia jeden dobrze strzela, drugi ma jebitny pancerz a nastepny ma slabie dzialo. Jak dla mnie zycie, wejdz na testy zapros kogos i pobaw sie testujac te czolgi 1 vs 1 pod roznymi wzgledami, no i nie bij z gold pestek. Jesli chcesz kupic jakis czolg z dobrym pancerzem to tylko i wylacznie IS-6 nie kupuj tego gowna.

112 ja bym nawet kijem nie ruszał, tak samo jak T-34-3- Racja

Jednak pozaostaje do wyboru JgTiger 8.8 , Lowe i T34

Ja z T34 a Lowe polecam Lowe, mam go, gra się przyjemnie, celny, ciężki, lepiej opancerzony itp.- Jedyna to co w tym Lowe denerwuje to to ze czesto sie pali i latwo mu uszkodzic albo zniszczyc silnik, zawsze polecam kupic te gasnice za 20k ktore zmniejszaja ten % podpalenia sie i odrazu gasza pozar. Po patchu 8.6 jego lufa nie jest juz tak ceniona pod katem celnosci jak wczesniej ale teraz to juz trafia doslownie w sam srodek.

-Mam perk na niepalenie się, I na dobrą sprawę prawie w ogóle się nie palę :P

Za to JgTiger... bardzo dobry czołg! dobry dpm, dobra szybkostrzelność, dobra celność, dobry pancerz... :)-Racja ale trza nim grac z tylu poniewaz jak cie ktos objedzie to juz masz pograne jak bedziesz mial nieogarniety team i nikt ci nie pomoze. To samo co u Lowe mam Jagtidera 9dt'ka i czesto mi padal silnik przy strzalach od innych czolgow. Ale jego spamerskie dzialo rozwala system mozesz jak samo jak u

At 15 strzelac w gaski i powoli niszczyc cel.

-Jadźka musi schować dolną płytę i mieć obstawę, bo jest strasznie podatny na scouty.

polecam jgtigera 8.8, lub SU-122-44, które też nie jest złym pomysłem :D -Su 122-44 mam i polecam ale ma bardzo chu**** matchmaking i mialem pare razy tak ze 3x pod zad ze mnie zucilo na 9tiery Ogolnie to czolg bardzo mobilny i ma dmg strzalow na 1min jak 10dt'ki . Jesli rzuci cie na 7 to z takim reloadem poprostu bedzie rozpier***** system :D

Cechy tego su 122-44

-dobry reload

-pancerz 90 pod duzym nachyleniem odbije kazdy 5tier, 6 to juz roznie bywa, 7 raczej nie maja wiekszych problemow, 8+ no to dlugo nie pograsz ale i tak pancerz jako +

-Dosyc spora mobilnosc tego czolgu pozwala nam na objezdzanie innych dt'ow oraz uciekanie przed przewaga wroga

-Dzialo na 7 tiery wystarcza 390sr dmg 175mm penetracji jest to najlepsze dzialo z czlogu IS - z "delikatnie" większą szybkostrzelnością.

-Jest niski co na dalsze odleglosci sie przydaje

-Bardzo zadko sie pali mnie z lepsza gasnica ani razu nie podpalili

+/- Kosztuje 6750golda dla innych malo dla innych duzo.

Minusy

-Bardzo zly matchmaking czesto rzuca ten czolg na 8-9 tiery

-Dosyc dlugo skupia a z celnoscia roznie bywa zdarzaja sie kiksy

Ogolnie w tym czolgu nic mnie nie denerwuje oprocz machmakingu, nie zaluje kupna. Ogolnie to co napisalem to od siebie jak cos sie nie zgadza to pisze i wyjasniajcie.

shoob.png

Opublikowano

Kupiłem T34 i jestem bardzo zadowolony:) Co druga bitwa 100k+ <3

A co do jg 8.8 mam go już i jest super ale znudził mi się.Wróce do niego pewnie za jakiś czas

Su 122-44 to moja pierwsza dobra zarabiarka i też jest super tylko losowania są często kiepskie

Proszę więc o zamknięcie tematu.

Dziękuje za pomoc :)

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Witajcie. Chciał bym się dowiedzieć od was którego z tych heavików lepiej kupić.

Wracam niedługo po przerwie do gry i chciał bym sobie kupić jakiegoś heavy do zarabiania i nie jestem pewnien którego więć licze na wasze uzasadnione odpowiedzi.

t34-3 polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...