Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wk na 65-

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ludzie to robią że mają wk czy kanoniera na poziomach około 60 dzisiaj spotkałem wk +7/8.

Powiedźcie mi jak oni to robią że mają po pierwsze hajs na to sp a po drugie joba na tak małym poziomie na wk czy kanoniera bo ja nie ogrniam ja mam 56 poziom i dopiero 40 job nawet sp3 nie mogę założyć a oni już śmiagają z kanonierami choć mają tylko ~4 poziomy więcej

Opublikowano

Lod, 2 postac, nosdolary...

ladujesz ND za 100zl masz WK +9, placisz komus za exp na lod + ancek. z 40jobki moze nawet i 50 wbijesz w 1 dzien, oczywiscie no life na groszkach takim sposobem w 2 dni 2 lod i z 40job masz 55 wk na 60-65lvl

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up no może

2. Jakim cudem ja mam zrobic cp2/3/4 na sp3 zakichanym sp1 łucznika powie mi ktoś? robłem z buffami crussa wk i holki i co nie ma szans przy tym wysralem 60 tych najwiekszych eliksiow i z niczym zostalem a i tak wysiadlem przy cp2

Opublikowano

@up prawdopodobnie niemozliwe ;)

Tylko na WK da rade, chyba ze rang +9, EQ u6+5 no i resy po 100%+ :P

Proboj na sinku z jakims tank krzakiem, np tori+ bufy holki :P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

a moze napisz jakie masz sp resy EQ?

Smiec sin? takie smiecie mi pierdola po 20k na glacy (mam res 100% EQ u6) wiec nie pierdol ze smiec...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Fajnie wiedziec..

DOKLADNIE

Moyesy miec zbroje na 15lvl i luk na 20 wiec duzo mi to nie mowi -,-

Res ile % na co

Jaka zbroja <lvl> U+

Jaki luk <lvl> U+

Ranga robisz conajmniej na +5. bizuteria na 50+ kazda ma miec HP, maska X, WR 45%+ amulet ataku i obrony, otka obrony i ataku, buffy crussa holki WK blue posejdon, mnich wszystko co sie da, mapka przed oczy, poty po E lody pod W, tori 53lvl co najmniej, mozesz sie wyposazyc w jakas tarote zamiast amuletu ataku i obrony, albo mozesz bic lvl kupic/zrobic WK i zrobic to sp3 ;-;

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ja miałem wk na 56 lv, zarobiłem kupiłem w fam wk za 1kk+pudło job 50 wbiłem na groszkach, a reszta na lod.

Opublikowano

co do joba to ja też nie wiem jak oni to szybko nabijają szczególnie poniżej 55lvl gdzie na LoD nie mogą iść.

Od 1 lvla bot za minilandem, 15 lvl + 20 job = łucznik, a na łuczniku to samo.

Parę nocek i masz sina.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...