Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Plugin na "zapopieganiu chakowania"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety chyba nie ma innych tak dobrych pluginow przynajmniej ja nie znam :/ moze napiszesz dlaczego ich nie chcesz ?? "anticheatplus jest według mnie bardzo dobry możesz skonfigurować każdy aspekt pluginu,

Opublikowano

AntiBot - Zapobiega botom Na Serwerze.

AntyXray - nie pokazjuje itemków pod ziemią lecz laguje serwer i idzie obejść ten plugin.

NoCheat - Zapobiega all Cheatą

Mój Serwer Treningowy PvP IP APVP.PL

Opublikowano

No może jest nie wiem. Ja znam skrypt, a on jest pewnie lepszy, bo mniej obciąża serwer.

Jeśli szukasz anty force opa to pewnie nie pomoże, bo on działa na przepełnienie bufora.

Opublikowano

@up'y

Niestety, mylicie się. Nie które force op'y (w ten mój) wykorzystuje bug w essentials, robiąc pewną czynność 167 razy na sekundę, co powoduje, że otrzymuje OP'a ;).

@top

Nie bierz NoCheat ani AntiCheat. Może i działają poprawnie, ale nie tak jakby developer pomyślał. Weź NoCheatPlus i dodatek - CompactNoCheatPlus. To będzie mocna dawka ochrony. Niestety, przed ForceOP'em nie uchroni. Jedynym sposobem na nie które ForceOP'y to posiadanie innego pluginu na komendy niż Essentials.

Najlepsze Anty cheaty są autorskie, lecz aby je wykonać, trzeba trochę czasu poświęcić.

svh03y.jpg

Opublikowano

@ up ja pisałem, że nie pomoże skrypt. Jak też pisałem force opy działają na zasadzie przepełnieniu bufora.

Opublikowano

AntiBot
AntiXraY
AntiCheat
NoCheatPlus

Polecam wgranie 2x pluginu NoCheatPlus i AntiCheat

Serwer Minecraft !
Survival+Frakcje ! DROP&EXP ze STONE

IP:neyoncraft.yfun.pl

Opublikowano

2 pluginy raczej niepotrzebnie by zabierały cenny ram, a to jest ważne gdy nie chce mieć się lagów na serwerze. Jak już chcesz wszystko dokładnie kontrolować to beż chodzenia za każdym graczem i sprawdzania czy nie ma cheata jest najlepsza.

Opublikowano

@up Przy kilku graczach może i można, ale jak bd więcej to może być problem. Jednak zgadzam się, że instalacja 2 antycheatów to zły pomysł. Są to jedne z pluginów, które najbardziej żrą ram.

Teraz każdy chce hackować na serwerze jakby zwykła gra mu nie wystarczała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...